Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki büszke rá (dicsekszik), az lehet jó az ágyban?
Aki tényleg jó az nem bizonygatja. Aki ilyennel jön, hogy ő milyen jól nyal meg milyen kaszanova és neki minden partnere ilyen meg olyan orgazmust élt vele át az szerintem elég RED FLAG..
😒
Nekem? Miért lenne?
Ha szerinted nem így van és ezzel jössz ha valaki szerint ezzel gond van akkor minek kérdezed meg?
Minnél nagyobb a szája annál kisebb a teljesítmény
N
Alapvetően persze nem jó jel, de függ azért a dicsekvés formájától is.
Pl ha felmerül a libidó, vagy mondjuk farok méret, akkor akinek tényleg nagy van, az hazudja azt hogy kicsi, merthogy ha nem hazudik akkor dicsekszik?
Szóval nem annyira lehet azért eldönteni
Nem erről van szó.
Vannak azok a tipkus lúzerek akik előadják, hogy ők minden nőnek akivel voltal eddig orgazmust okoztak meg, hogy ő milyen profi és társai.. szerintem ez alapból egy intő jel, mivel egy bizonyos partnerszám felett mindenkinek lesz negatív élménye vagy olyan, hogy nem tudott örömet okozni a másiknak. Innentől pedig két lehetőség van.
1. Szándékosan hazudik.
2. Annyira gyök, hogy nem ismeri fel, ha a partnerének nem volt orgazmusa.
Tipikus példa amikor egy nő esetleg olyat mond, hogy neki nem nagyon ment az orgazmus férfival és erre elkezdi valaki ecsetelni neki, hogy majd ő vele biztos lesz!
Én szégyellem magam az ilyenek miatt.
Ez nem releváns a kérdés szempontjából továbbra sem, hogy velem mi van vagy nekem épp mi a savanyú mi nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!