Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csinálja ezt egy férfi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy férfi?

Figyelt kérdés

Mielőtt intimebb kapcsolatba kerültünk sokat beszélgettünk, ismerkedtünk, szexuális témákról is volt szó.

Az nem lényeg miről volt szó, de egy beszélgetés alkalmával én megmondtam neki, hogy mi az, amit én nem vagyok hajlandó csinálni, mert nekem az nem jó.Azt is mondtam, hogy ha ez számára probléma, akkor felejtsen el nyugodtan.

Azt mondta neki ez egyáltalán nem probléma, ő ezt nem is igényli.

Milyen érdekes, első alkalommal, ahogy közelebb kerültünk egymáshoz, megkérdezte akkor megcsinálom-e ezt az xy dolgot?

Mondom én világosan közöltem veled, hogy ezt senkinek nem engedem, te sem vagy ez alól kivétel.Erre elkezdett velem vitázni meg győzködni, de hogy de igenis, csináljam, próbáljam meg, vele tegyek kivételt, stb stb.

Persze nem csináltam, aztán ő még ott értetlenkedett.

Ennek egyébként mi haszna van, miért viselkedik valaki így?

Pedig alapvetően egy értelmes ember, akit előtte még normálisnak is hittem.Előtte.

tegnap 18:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez van ha fuvel favaL BASZOL
tegnap 18:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint mégsem értelmes.
tegnap 18:47
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 Én nem teszek ilyet, vele sem basztam, le sem feküdtem vele utána.
tegnap 18:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindenki azt ír amit akar meg kell hogy ágyba vigyen. Aztán ha már ott vagytok azt gondolja csak rávesz erre-arra.

A nemi erőszakok nagy része is ezen alapszik. Akkor már nem mer annyira ellenkezni egy nő.

tegnap 19:29
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Neki ez vonzó és izgató. Magából indul ki és nem gondolja, hogy ez téged valóban taszít. A másik dolog, hogy úgy van vele vagy össze jön, vagy nem. A lényeg hogy legyen valami, de ha lúd legyen kövér. Ha azt írja, hogy márpedig akarja, tudja hogy ki sem mész hozzá.
tegnap 19:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Még az is lehet, ha nem mondtad volna neki elözöleg akkor eszébe se jutott volna azt kérni. Lehet csak kissebségi komplexusai vannak és mindig bizonyitékot keres arra, hogy mennyira szerelmes vagy bele, még azt is megteszed a kedvéért amit soha, senkinek nem akartál. Még ennél is rosszabb eset ha azért mert igy akart megtörni. Ha megteszed, akkor jöhet a következö megalázás. Nem tudhatjuk mi munkált benne. Ha dobtad, (és remélem igy történt?) ne törd rajta a fejedet!
tegnap 19:56
 7/11 A kérdező kommentje:

#6 Őszintén, ez nekem is megfordult a fejemben.De én mindig közlöm mik a határaim, az a tiszta.Így legalább kiderült milyen ember ő.

Nem folytattam vele, csalódtam benne.Utána még beszéltem egyszer vele és volt pofája megkérdezni, hogy jól éreztem-e magam vele, mert hogy ő nagyon jól érezte magát.

Mondom akkor ezt osszad be, mert soha többet nem látsz.

tegnap 20:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy egy politikussal találkoztál? Azok is megígérnek fűt-fát a kampányidőszakban hogy utána az ellenkezőjét csinálják 😄

Egy nettó f.szkalap idiótát fogtál ki, vannak sajnos ilyenek. Ne foglalkozz vele, megmondod hogy nem és utána letiltod, nem találkozol vele ennyi.

tegnap 22:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Azért mondta h nem igényli

Merre mindenképp meg akart fektettni

És ha már ágyba vagy hátha,rá tud dumálni hogy na vele tegyél kivételt

Gondolom análról van szó

Mert az szokott nagy tabu lenni

N

tegnap 23:44
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 Én a szájba élvezésre tippelnék inkább.

Ami a kérdést illeti. A férfiak ilyenek is meg olyanok is, erre nincs általános szabály. Én pl. biztos tiszteletben tartottam volna a kérésedet, ő nem tette.

Amúgy tessék még egy tipp: nem értékelt nagyra, külsőre, viselkedésre, hozzáállásra a szexben, stb. ilyenkor a férfi agy hajlamos úgy működni, hogy mivel nem kockáztat nagy veszteséget, hajlik az önzésre.

ma 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!