Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40 éves férfi vagyok, óriási...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves férfi vagyok, óriási bajban, mit csináljak?

Figyelt kérdés

családos, nős férfi vagyok, van egy 12 éves fiunk. A házasságunk nem igazán jó, sőt mondhatni szörnyű. Elkövettem azt a hibát hogy viszonyt folytatok egy sokkal fiatalabb lánnyal, nővel ami teljesen tabu téma kellene legyen. Tudom hogy valószínűleg nem innen kapok válaszokat és megoldást, de annyira tanácstalan vagyok, hogy megpróbáltam.

Részleteket nem osztanék itt meg, akit érdekel írjon.

Köszönöm aki olvassa.

Szép napot nektek.

ma 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Te választottad ezt,lehet így jobban jársz. A gyereknek akkor sem jó,ha együtt maradtok,mert állandóan csak nyírnátok egymást,örökös feszültségben élne szegény. F
ma 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
30%

1: gerinctelen féreg vagy

2: ülj le és beszélj a feleségeddel, hogy gerinctelen féreg vagy és beszélgetés helyett félrekrtál

3: válás

ma 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

Ebben mi a baj? Rengetegen élnek így sőt még az új csajt is teherbe ejtik..

Szar a házasság szar az élet hát válj el. A gyerek se olyan kicsi már csak ne hagyd magára

ma 10:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi az a sokkal fiatalabb?

Csak szex van vagy érzelmek is mindkét részről?

ma 10:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés kicsit necces a fiatal lányt tekintve, gyanítom hogy már erkölcsi problémába hajlik a kora.
ma 10:35
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
Hasonló szar házasságban vagyok, de nekem meg nincs másik lány még, viszont én simán minden lelkiismeret nélkül dugnám ha engedi a félreqrást, mivel a feleségem le se szarja, hogy kívánom... megmondtam neki is, ha nem, akkor félrelépek. Ő azt mondta ha gondolom... hát gondolom, csak találjak egy normális csajt, mert így elhanyagolva élni 30-as éveimben nem fogok. Kívánom a szexet és nem bírok magammal, ebben pedig semmi szégyen. Férfi vagyok. Annyi, hogy a mi gyerekünk 10 éves.
ma 10:41
 7/8 cinderella_ ***** válasza:
0%
40 évesen ott tartasz, hogy ezt itt kell kiírnod magadból? Ez most dicsekvés? Vagy egy újabb tini fantázia?
ma 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
Mit csinálj? Szerintem rántottát reggelire, csípik a fiatal cicák ha ágybaviszed a reggelit. :D
ma 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!