Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves férfi vagyok, óriási bajban, mit csináljak?
Figyelt kérdés
családos, nős férfi vagyok, van egy 12 éves fiunk. A házasságunk nem igazán jó, sőt mondhatni szörnyű. Elkövettem azt a hibát hogy viszonyt folytatok egy sokkal fiatalabb lánnyal, nővel ami teljesen tabu téma kellene legyen. Tudom hogy valószínűleg nem innen kapok válaszokat és megoldást, de annyira tanácstalan vagyok, hogy megpróbáltam.
Részleteket nem osztanék itt meg, akit érdekel írjon.
Köszönöm aki olvassa.
Szép napot nektek.
nov. 29. 10:07
11/12 anonim válasza:
Összeköti oké, de váljon el mindkét fél, mielőtt félrebszik.
12/12 anonim válasza:
Oké baj, de nem az amit gondolsz. Asszongya' ha a csaj nem rúgja fel a bilit hanem csendben nyel akkor jobb lesz az életed? Mi fog változni a mindennapjaidban, azt fogod érezni boldog és teljes az életed a sz.r házasságodban ahova minden nap hazamész? Mert ezen nem fog változtatni sem a szeretőd megléte, sem a nem léte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!