Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt egy 40 éves férfi ?
Soha nem írtam neki,nem kezdeményeztem,nem bántottam és még köszönő viszonyban sem vagyunk !!
Minden létező platformon(társkereső) le tilt !!
Viszont ha a ház körül véletlen össze futunk már feltünően néz addig amíg van rá lehetősége !!
40 éves férfiról van szó !
A normális válaszokat előre is köszönöm szépen !
Tudja, hogy oda vagy érte. Nem akarja, hogy köze legyen hozzád, de legyezgeti a hiúságát, hogy ennyire rá vagy kattanva.
Amúgy honnan tudod, hogy minden társkeresőn le vagy tiltva nála?
hát akkor ezt nagyon benézte mert nem igazán az esetem !!!
Csak fel tűnik pl badoo...latod ki van a közeledben és hirtelen el tűnik, fb társkeresőn is rendszeresen el játszotta mikor újra regisztráltam ....
Nem lehet hogy azért, mert nem akarja hogy tudjál róla hogy fent van?
Lehet hogy ő cikinek érzi hogy fent van társkeren, és ezért nem akarja hogy az ismerősei lássák, köztük te is.
Én nem tudom,de már frusztráló amit vagy ahogyan csinálja ...
Havéletlen boltból jövök és tényleg véletlen futunk össze bele bulyik a telefonjába,elő kapja de miután van köztünk már pár M-er addig néz már szinte figyel,hogy idegesítő !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!