Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki büszke rá (dicsekszik), az lehet jó az ágyban?
Figyelt kérdés
Indoklást is kérnék.2023. szept. 22. 09:00
31/37 anonim válasza:
Sokan irtak hogy minnel nagyobb valakinek a szaja, annal gyengebb a teljesitmeny. Ez valoban igy van !
32/37 anonim válasza:
Aki dicsekedik nyilván arra játszik rá hogy bejusson az ágyba onnantól meg tök mindegy hogy egy általános 5 perces pumpálós csöcsörészős nagy semmi, ő kiürítette a zsákot és nyert.
33/37 anonim válasza:
32 magadból indulsz ki. Nyilván
34/37 anonim válasza:
nem érdemes hőbörögni előre, a legjobb dolgok egyike a kellemes meglepetés kiváltása :-)
35/37 anonim válasza:
3. Neked lehet savanyú, de igaza van a 2.-nak.
Én férfi vagyok de amelyik csaj áradozott hogy hú ő aztán kifekteti a pasikat, na az egy fadarab volt csak.
De volt olyan szende kis elpirulós csaj akivel olyan szex volt hogy évek múlva is szivesen emlékszek rá.
36/37 anonim válasza:
Én egy bizonyos dologban vagyok jó, azzal szoktam is dicsekedni, de csak egy szint után.
Nem szokták elhinni, de aztán meglepődnek saját maguk is, hogy mire képesek😁😁
35/F
37/37 kisördög1 válasza:
Nem, aki dicsekszik az többnyire nem teljesít nagyot. Aki jó az ágyban azzal a partnerei dicsekednek vagy csak csendben élvezik.
Az ilyen felvágósak vagy menősködni akarnak vagy épp azért reklámozzák magukat hogy valaki lefeküdjön velük kiváncsiságból..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!