Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki büszke rá (dicsekszik),...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki büszke rá (dicsekszik), az lehet jó az ágyban?

Figyelt kérdés
Indoklást is kérnék.

2023. szept. 22. 09:00
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
82%
Sokan irtak hogy minnel nagyobb valakinek a szaja, annal gyengebb a teljesitmeny. Ez valoban igy van !
2023. szept. 26. 10:17
 32/37 anonim ***** válasza:
93%
Aki dicsekedik nyilván arra játszik rá hogy bejusson az ágyba onnantól meg tök mindegy hogy egy általános 5 perces pumpálós csöcsörészős nagy semmi, ő kiürítette a zsákot és nyert.
2023. szept. 26. 20:11
 33/37 anonim ***** válasza:
64%
32 magadból indulsz ki. Nyilván
2024. febr. 18. 13:47
 34/37 anonim ***** válasza:
nem érdemes hőbörögni előre, a legjobb dolgok egyike a kellemes meglepetés kiváltása :-)
2024. febr. 18. 13:52
 35/37 anonim ***** válasza:

3. Neked lehet savanyú, de igaza van a 2.-nak.

Én férfi vagyok de amelyik csaj áradozott hogy hú ő aztán kifekteti a pasikat, na az egy fadarab volt csak.

De volt olyan szende kis elpirulós csaj akivel olyan szex volt hogy évek múlva is szivesen emlékszek rá.

2024. febr. 19. 08:24
 36/37 anonim ***** válasza:

Én egy bizonyos dologban vagyok jó, azzal szoktam is dicsekedni, de csak egy szint után.

Nem szokták elhinni, de aztán meglepődnek saját maguk is, hogy mire képesek😁😁

35/F

2024. febr. 19. 14:09
 37/37 kisördög1 ***** válasza:

Nem, aki dicsekszik az többnyire nem teljesít nagyot. Aki jó az ágyban azzal a partnerei dicsekednek vagy csak csendben élvezik.

Az ilyen felvágósak vagy menősködni akarnak vagy épp azért reklámozzák magukat hogy valaki lefeküdjön velük kiváncsiságból..

2024. febr. 19. 15:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!