Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Akad köztetek, aki rendesen élvezi, ha masszívan ráfognak a fejére és alaposan mélytorokra nyomja nektek a férfi?
Figyelt kérdés
Néha öklendezéssel, taknyosra szopatással.
Kort is!
tegnap 18:08
1/7 anonim válasza:
Volt itt egy csaj, aki konkrétan csak ezt kérte tőlem, kb 3. levélváltásnál. Azt hittem egy kamus pasi, egészen addig míg beszéltünk már máshol videochaten, és végül össze is hoztuk. Szerintem ez 1000 ből 1 kb :D
3/7 anonim válasza:
Én szeretem, de azért néha hagyjon levegőt venni.
4/7 anonim válasza:
Én szeretem. De nem úgy hogy hirtelen lenyomja a torkomra hanem rávezet hogy ezt szeretné.
Izgató ha folyik a könnyem nyálam. Volt hogy hánytam is.
De ezek elfogadható dolgok ilyenkor.
5/7 anonim válasza:
Fantáziálni szoktam róla, de a valóságban közbeszól, hogy fizikailag rohadtul nem jó érzés nekem az öklendezés meg a fuldoklás, tehát nincs meg az a varázs, ami miatt megérné.
6/7 anonim válasza:
Eddig csak 1-2 ilyen (nagyon szubmisszív) nővel találkoztam eddig, ők viszont nem a GyK-t olvasgatják hanem orrba-szájba kefélnek a való életben.
7/7 anonim válasza:
Én szeretem. Mondjuk öklendezni nem szoktam, de a könnyem-nyálam folyik rendesen.
Volt egy pasim aki csak így tudott elélvezni, megtanultam rendesen mélytorkozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!