Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki kitudta élni rendesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki kitudta élni rendesen a bdsm, egyéb fétish vágyait?

Figyelt kérdés

25F vagyok, alapvetően nincs gondom a kinézetemmel, és eddig a csajozással se volt sose probléma. Élőben is működött, tinderen is. Viszont az elmúlt 3 év alatt nem sikerült olyan lányt találni, aki kicsit "betegebb" dologba benne lenne. Mint pl. Kikötözés, szexgép, lepisilés, publikus szex, stb.

A legtöbb lány elég félénk szexuális téren, és nekik a durvább dolog kimerül abban, hogy az asztalon dugják meg őket, vagy a kocsiban. Vagy esetleg az anál maximum.

Sztorikat hallok, hogy x-nek ilyen ismerőse ezt is bevállalja, vagy társkeresőn olyat aki fűt-fát ígér, de személyesen még sose jött ez össze.

Próbáltam a bdsm-es társkeresőket(adultpixie, smpixie) de nem vált be. Míg tinderen 500+ matchem és számtalan egyéjszakásom volt, a bdsm-es társkeresőkön kb. Választ se kaptam sehol lol. Én nem tudom ott mi a helyzet.

Valakinek valami ötlet? Gondolkoztam már a rosszlányokon is, mert nem látok rá más esélyt, hogy kiéljem ezen vágyaimat, de az már nagyon az alja lenne.

tegnapelőtt 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én fogtam ki a témában nagyon extrém csajt is, de az utóbbi időben sokáig nekem sem volt senki, de pár hónapja fogtam ki egy elég jó partnert.
tegnapelőtt 16:44
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Én lány vagyok hasonló érdeklődéssel ,de sosem vallanám be egy alkalminak ,nem is fogtok partnert találni max valami véncsajt ,látszik annyira nem értitek a női gondolkodást
tegnapelőtt 16:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Én értem, hogy sok nő a biztonságot keresi, meg hogy ismerje a másikat, és hogy ezért se valljátok be egy alkalminak, de akkor minden egyes partneremmel jöjjek össze, vagy kavarjak hónapokig/évekig, hogy aztán kiderüljön, hogy nincs is semmi ilyen irányú vágya?

Ez azért elég abszurd, és paradoxon, meg időpocséklás mindkét félnek. Így akkor aki nem akar komolyat, ezek alapján nem is tud soha ilyen téren kelégülni.

tegnapelőtt 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Fetlife.com-ot próbáltad? Ott vannak listázva partik és egyéb rendezvények is.
tegnapelőtt 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Alap

Ki élem ebben élek

N

tegnapelőtt 18:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én találtam egy nagyszerű feleséget, aki nyitott az ilyen dolgokra. Nem egyszerű feladat, de a szerencse olykor rád kacsinthat.
tegnapelőtt 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
5ös!szívesen megismernélek nekem még nem sikerült kiélnem!F
tegnapelőtt 22:52
 8/8 mikeXxX ***** válasza:
Annyira laza nő még nem született hogy simán megéljem a vágyaimat vele pedig szerintem még nem is annyira cifra vágyak. 45f
tegnap 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!