Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a feleségem?
A feleségem elég fiatal, filigrán, vékony alkatú, nagyon csinos nő a mai napig. Elég nagy trófeának könyveltem el, amikor sikerült meghódítanom még egyetemista korunkban.
Én egy átlagos magasságú, méretű, kinézetű fickó vagyok. A legfőbb pro érv amit felhozhat mellettem egy nő manapság, hogy informatikusként elég jól keresek, és a személyiségemmel igyekszem kompenzálni az egyebeket.
A feleségem egy nagy multinál asszisztens/titkárnő, nagyon leegyszerűsítve főnököket szolgál ki, időpontokat foglal, stb. Én lényegében teljesen remote dolgozom itthonról, ő minden reggel nagyon kicsípve indul munkába. Általában munka végeztével el szoktam menni érte kocsival.
Na most erre a multira mindig is jellemző volt a hosszú munkaidő, de az utóbbi időszakban egyre később és később kellett bentmaradnia az irodában, sokszor már 8 vagy 9 óra tájékán végzett, akár még annál is később. Ahogy várakoztam rá, úgy láttam, ilyenkor már azért alig-alig voltak az irodaházban, csak lézengtek az emberek itt-ott.
Mindig elég jóképű pasik között forgolódott ennél a cégnél, de a legfrissebb főnöke egy nagyon magas, sármos férfi, amolyan nők kedvence. Egy-két céges rendezvényen én is részt vettem, akkor láttam őt és voltam az irodában is, de az utóbbi időben érdekes módon már semmi ilyenre nem vitt el a feleségem. Akkor is valahogy úgy éreztem, hogy megvan köztük a kémia.
Elképzelhető esetleg, hogy ebben az irodaházban tudnak úgy szexelni, hogy ne lássák meg a kollégák, takarítónők ? Ahogy én körbenéztem bent, szinte minden szoba és tárgyaló csupa üveg, késő estig minden villany fel van kapcsolva és azért a takarítónők csak este jönnek. Mégis, aki ilyen környezetben dolgozik vagy van ebben tapasztalata, el tudná képzelni, hogy egy titkárnő a főnökével el tudjon úgy bújni itt munkaidő után fél-1 órára, hogy zavartalanul tudjanak szexelni?
A feleségem is furán viselkedik egy ideje, de leginkább az érdekelne, hogy a munkahelyen megoldható-e egy ilyen affér. Hétvégéket általában együtt töltjük és a munkanapokon a fent említett idő után már mindig otthon van. Szóval csak arra tudok gondolni, hogy ott az irodában történik valami, ha történik.
Kicsit hosszú, de köszi a válaszokat.
30.
Szerintem te életedben nem dolgoztál irodaházban 😂😂😂
Én egy helyen dolgozok 5 éve, kb máig több ismeretlen arc jön velem szembe, mint ismerős és fingom nincs, hogy ki hová megy és mit csinál 😂😂
Ellenben aki akar, az szinte biztos, hogy tud dugni, mert van egy rakás tárgyaló stb.
És dugnak is az emberek.
Ameddig élek, addig kefélek...
Éljen a poligámia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!