Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsal a feleségem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a feleségem?

Figyelt kérdés

A feleségem elég fiatal, filigrán, vékony alkatú, nagyon csinos nő a mai napig. Elég nagy trófeának könyveltem el, amikor sikerült meghódítanom még egyetemista korunkban.

Én egy átlagos magasságú, méretű, kinézetű fickó vagyok. A legfőbb pro érv amit felhozhat mellettem egy nő manapság, hogy informatikusként elég jól keresek, és a személyiségemmel igyekszem kompenzálni az egyebeket.

A feleségem egy nagy multinál asszisztens/titkárnő, nagyon leegyszerűsítve főnököket szolgál ki, időpontokat foglal, stb. Én lényegében teljesen remote dolgozom itthonról, ő minden reggel nagyon kicsípve indul munkába. Általában munka végeztével el szoktam menni érte kocsival.

Na most erre a multira mindig is jellemző volt a hosszú munkaidő, de az utóbbi időszakban egyre később és később kellett bentmaradnia az irodában, sokszor már 8 vagy 9 óra tájékán végzett, akár még annál is később. Ahogy várakoztam rá, úgy láttam, ilyenkor már azért alig-alig voltak az irodaházban, csak lézengtek az emberek itt-ott.

Mindig elég jóképű pasik között forgolódott ennél a cégnél, de a legfrissebb főnöke egy nagyon magas, sármos férfi, amolyan nők kedvence. Egy-két céges rendezvényen én is részt vettem, akkor láttam őt és voltam az irodában is, de az utóbbi időben érdekes módon már semmi ilyenre nem vitt el a feleségem. Akkor is valahogy úgy éreztem, hogy megvan köztük a kémia.

Elképzelhető esetleg, hogy ebben az irodaházban tudnak úgy szexelni, hogy ne lássák meg a kollégák, takarítónők ? Ahogy én körbenéztem bent, szinte minden szoba és tárgyaló csupa üveg, késő estig minden villany fel van kapcsolva és azért a takarítónők csak este jönnek. Mégis, aki ilyen környezetben dolgozik vagy van ebben tapasztalata, el tudná képzelni, hogy egy titkárnő a főnökével el tudjon úgy bújni itt munkaidő után fél-1 órára, hogy zavartalanul tudjanak szexelni?

A feleségem is furán viselkedik egy ideje, de leginkább az érdekelne, hogy a munkahelyen megoldható-e egy ilyen affér. Hétvégéket általában együtt töltjük és a munkanapokon a fent említett idő után már mindig otthon van. Szóval csak arra tudok gondolni, hogy ott az irodában történik valami, ha történik.

Kicsit hosszú, de köszi a válaszokat.

2023. szept. 13. 21:40
A kérdező szavazást indított:
megcsal
nem csal meg
49 szavazat
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
88%
Elég egyértelmű hogy igen.
2023. szept. 13. 21:42
 2/37 anonim ***** válasza:
96%
ohh, siman. pont az ilyenek hozd ide tedd oda titkarnoket szoktak kihasznalni.. de ne legyen igazam. mindenesetre tartsd nyitva a szemed
2023. szept. 13. 21:43
 3/37 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem simán félre k.r,gondolj bele a fönökei lehet sorra dugjàk az egyik irodában,majd csupa g.cis p.ncival telepakolt ánusszal megy haza.Szerintem te is gyorsan kúrj félre,hogy ne fájjon annyira az igazság.
2023. szept. 13. 21:53
 4/37 anonim ***** válasza:
94%

Biztos ami biztos alapon az anyagiakat kezd el biztonságba helyezni! Legfeljebb túl óvatos voltál! De a leírtak alapján szerintem már kikacsingat a házasságból. Inkább csak a pénz miatt van veled.

Mióta is vagytok együtt? Milyen gyakran van szex közöttetek?

2023. szept. 13. 21:54
 5/37 anonim ***** válasza:
15%

Kamu

Te vagy a cegnel a takarito es nagyon megtetszett a tiktarcsajszi es ilyenekrol fantazialsz. Figyelj inkabb a munkara!!

2023. szept. 13. 21:57
 6/37 anonim ***** válasza:
86%

Megoldható.

Esetleg nem kérdezel rá tőle?

Ki is fizetik a plusz időt?

2023. szept. 13. 22:03
 7/37 anonim ***** válasza:
91%

Nincs olyan hely (legalábbis én nem tudok) ahol nem lehet kettyinteni - ha nagyon akar az ember!

Cégen belül is van irattár, raktár, ahol nem minden nap takarítanak - és be sincs kamerázva...

(tapasztalat)

2023. szept. 13. 22:06
 8/37 anonim ***** válasza:
91%
Azt tudom, hogy megcsal-e, de aki szexelni akar az megoldja bárhol, az irodában, irattárban, takarítóhelyiségben és minden elképzelhető helyen.
2023. szept. 13. 22:08
 9/37 anonim ***** válasza:
0%
nem tudom. 8.
2023. szept. 13. 22:10
 10/37 anonim ***** válasza:
92%

Tuti, hogy csal. Mivel már szerinted is furán viselkedik, egyre később indul haza stb. Persze, hogy megoldható. Ilyen irodában is vannak raktár helységek, hasonlók. Oda nem látni be. És gondolom egy igazgató pedig el tudja intézni, hogy az ő részlegét ne takarítsák "idő előtt" mert mondjuk zavarja a késői munkájukat. Vagyis lehet oda csak bizonyos óra után mennek takarítani. Addig ők elintézik a dolgot. Na meg az is lehet, hogy páran már tudják, sejtik a dolgot de hát nem fogják neked mondani. Nem akarnak belekeveredni.

Esetleg olyan opció nincsen, hogy ha már érte mész akkor az irodában várjál rá? Mindjárt nem lenne olyan kényelmes nekik. Esteleg nézd át a telefonját, de nem biztos, hogy van benne valami hisz ha csak a munkaidőre vonatkozik a kettőjük dolga akkor nem biztos, hogy muszáj komunikálniuk máskor, főleg nem erről. De ismétlem, szerintem dugja őt a főnök.

2023. szept. 13. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!