Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a feleségem?
A feleségem elég fiatal, filigrán, vékony alkatú, nagyon csinos nő a mai napig. Elég nagy trófeának könyveltem el, amikor sikerült meghódítanom még egyetemista korunkban.
Én egy átlagos magasságú, méretű, kinézetű fickó vagyok. A legfőbb pro érv amit felhozhat mellettem egy nő manapság, hogy informatikusként elég jól keresek, és a személyiségemmel igyekszem kompenzálni az egyebeket.
A feleségem egy nagy multinál asszisztens/titkárnő, nagyon leegyszerűsítve főnököket szolgál ki, időpontokat foglal, stb. Én lényegében teljesen remote dolgozom itthonról, ő minden reggel nagyon kicsípve indul munkába. Általában munka végeztével el szoktam menni érte kocsival.
Na most erre a multira mindig is jellemző volt a hosszú munkaidő, de az utóbbi időszakban egyre később és később kellett bentmaradnia az irodában, sokszor már 8 vagy 9 óra tájékán végzett, akár még annál is később. Ahogy várakoztam rá, úgy láttam, ilyenkor már azért alig-alig voltak az irodaházban, csak lézengtek az emberek itt-ott.
Mindig elég jóképű pasik között forgolódott ennél a cégnél, de a legfrissebb főnöke egy nagyon magas, sármos férfi, amolyan nők kedvence. Egy-két céges rendezvényen én is részt vettem, akkor láttam őt és voltam az irodában is, de az utóbbi időben érdekes módon már semmi ilyenre nem vitt el a feleségem. Akkor is valahogy úgy éreztem, hogy megvan köztük a kémia.
Elképzelhető esetleg, hogy ebben az irodaházban tudnak úgy szexelni, hogy ne lássák meg a kollégák, takarítónők ? Ahogy én körbenéztem bent, szinte minden szoba és tárgyaló csupa üveg, késő estig minden villany fel van kapcsolva és azért a takarítónők csak este jönnek. Mégis, aki ilyen környezetben dolgozik vagy van ebben tapasztalata, el tudná képzelni, hogy egy titkárnő a főnökével el tudjon úgy bújni itt munkaidő után fél-1 órára, hogy zavartalanul tudjanak szexelni?
A feleségem is furán viselkedik egy ideje, de leginkább az érdekelne, hogy a munkahelyen megoldható-e egy ilyen affér. Hétvégéket általában együtt töltjük és a munkanapokon a fent említett idő után már mindig otthon van. Szóval csak arra tudok gondolni, hogy ott az irodában történik valami, ha történik.
Kicsit hosszú, de köszi a válaszokat.
Nber, mennyit is dolgozik az asszon?
Havi 200-220óràt? 🤭
#10 , én sajnos a recepción túl nem tudok bemenni az irodába anélkül, hogy nem értesítenék rögtön azt, akihez érkeztem, mivel felszólnak neki telefonon, hogy vendég jött hozzá és aszerint adnak vendégeknek szóló beléptetőkártyát. Régebben voltam már így bent párszor, és sosem tudtam "meglepni", 2-3 forgóajtón is át kéne lopakodnom és amúgy minden ajtót kártya nyit.
Az irodaház elég nagy, sajnos nem ismerem úgy mint a tenyeremet. Lehet van olyan rész, ahol el lehet bújni, én csak azt láttam, hogy üvegtárgyalók, és mindenhol kamera, meg elég nagy sürgés-forgás alapjáraton. Irattár persze biztosan van.
A telefon átnézésével már próbálkozok egy ideje, ezért is mondtam, hogy vannak gyanús jelek, de konkrétumot még nem találtam ami egyértelműen lebuktatná. Minden eszköze céges, ezért kémprogramot elég nehéz lenne telepíteni rá, a magán mobilján semmi extra nincs, eddig.
Szex is van köztünk, de úgy érzem, hogy nem vagyok neki elég és mintha többre vágyna. De lehet ezeket már csak beleképzelem.
A 3utóbbi bekezdésed full gàz, b+.
Voltàl màr pszichomókusnàl?
Létezik egyàltalàn az asszon?
1) A félrelépők 95%-a NEM bent a munkahelyen "oldja meg" túlóra címszóval. Kimennek napközben, vagy hamarabb végez és a "túlóra" végéig reszel egyet. Van egy csomó órákra bérelhető kúrólak (búvóhely), elárulok valamit: nem az esti órákban legnagyobb a forgalmuk :)
2) Minden nőt rengeteg más ember vesz körül. Ha csinos ha nem kapni fog ajánlatokat (ha csinos akkor nyilvánvalóan többet).
3) Ha valaki félrejár azt nagyon is észre lehet venni - HA van szemed és képes vagy a másik félre rezonálni. Mindig vannak a viselkedésében, a hozzád való viszonyában jelek. Nem kell oda semmiféle kémprogram, meg Sherlockosdit játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!