Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsal a feleségem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a feleségem?

Figyelt kérdés

A feleségem elég fiatal, filigrán, vékony alkatú, nagyon csinos nő a mai napig. Elég nagy trófeának könyveltem el, amikor sikerült meghódítanom még egyetemista korunkban.

Én egy átlagos magasságú, méretű, kinézetű fickó vagyok. A legfőbb pro érv amit felhozhat mellettem egy nő manapság, hogy informatikusként elég jól keresek, és a személyiségemmel igyekszem kompenzálni az egyebeket.

A feleségem egy nagy multinál asszisztens/titkárnő, nagyon leegyszerűsítve főnököket szolgál ki, időpontokat foglal, stb. Én lényegében teljesen remote dolgozom itthonról, ő minden reggel nagyon kicsípve indul munkába. Általában munka végeztével el szoktam menni érte kocsival.

Na most erre a multira mindig is jellemző volt a hosszú munkaidő, de az utóbbi időszakban egyre később és később kellett bentmaradnia az irodában, sokszor már 8 vagy 9 óra tájékán végzett, akár még annál is később. Ahogy várakoztam rá, úgy láttam, ilyenkor már azért alig-alig voltak az irodaházban, csak lézengtek az emberek itt-ott.

Mindig elég jóképű pasik között forgolódott ennél a cégnél, de a legfrissebb főnöke egy nagyon magas, sármos férfi, amolyan nők kedvence. Egy-két céges rendezvényen én is részt vettem, akkor láttam őt és voltam az irodában is, de az utóbbi időben érdekes módon már semmi ilyenre nem vitt el a feleségem. Akkor is valahogy úgy éreztem, hogy megvan köztük a kémia.

Elképzelhető esetleg, hogy ebben az irodaházban tudnak úgy szexelni, hogy ne lássák meg a kollégák, takarítónők ? Ahogy én körbenéztem bent, szinte minden szoba és tárgyaló csupa üveg, késő estig minden villany fel van kapcsolva és azért a takarítónők csak este jönnek. Mégis, aki ilyen környezetben dolgozik vagy van ebben tapasztalata, el tudná képzelni, hogy egy titkárnő a főnökével el tudjon úgy bújni itt munkaidő után fél-1 órára, hogy zavartalanul tudjanak szexelni?

A feleségem is furán viselkedik egy ideje, de leginkább az érdekelne, hogy a munkahelyen megoldható-e egy ilyen affér. Hétvégéket általában együtt töltjük és a munkanapokon a fent említett idő után már mindig otthon van. Szóval csak arra tudok gondolni, hogy ott az irodában történik valami, ha történik.

Kicsit hosszú, de köszi a válaszokat.

2023. szept. 13. 21:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
35%

20.

2. Ezt aláírom, de nem is minden nő gerinctelen rbnc, szerencsére. :)

Mondjuk az nem derült ki, a kérdező párja mit nem kap meg, hogy félremegy? Vagy a szerelmét sem mutatja már ki? Sosem mutatta ki?

2023. szept. 13. 23:14
 22/37 anonim ***** válasza:
93%
20as..a félrelépések 90%-a épp munkahelyen jön létre, ill. pontosabban munkatársak között. Mivel ők napi órákat vannak együtt, sokszor többet mint a férj-feleség, így ki tud alakulni köztük szimpátia, vágy de akár szerelem. És mindenki ott oldja meg ahol tudja. Egy cégnél a főnökkel bárhol, hisz ő irányítja az egészet, úgy intézi, hogy egyedül maradhatnak. Ha egy random munkatárs lenne az más, az ugye nem tudja elintézni, hogy mások elmenjenek és ő maradjon. Persze az is lehet, hogy mondjuk ebédszünetben elmennek egy órára valahová de mivel a főnök dugja így az is lehet, hogy nem. Van egy félreeső kis zug ahol meg tudnak bújni és oké. Es, hogy mit nem kap meg a fene tudja. Néha csak hiányzik a tűz és az újdonság, az új udvarlás, na meg ugye a főnök a céges hierarchiában legmagasabban álló ember, és ez is imponál a nőknek.
2023. szept. 13. 23:35
 23/37 anonim ***** válasza:
58%
Ha ilyen korlátolt és ostoba modon viszonyulsz az emberekhez, hogy trofeának tekinted, akkor remélem talált magának egy értelmes nőt, férfit akivel kefélhet. Amugy meg kérdezd meg tőlle, hogy szokott-e kefélni másokkal is. És ugyan, néha miértne szexelhetne a munkahelyén ha van rá alkalma ?
2023. szept. 13. 23:58
 24/37 anonim ***** válasza:
97%
Egy ilyen irodaházban, számtalan wc, kisebb raktár, a hosszu folyosokon csomó kiadatlan, nem használt iroda van, ahová ellehet menni kefélni egyet.
2023. szept. 14. 00:13
 25/37 Oldfire ***** válasza:
93%
Hát, ...nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Egy kinevezésért, előléptetésért, fizetés emelésért sok mindenre hajlandóak a nők. Tisztelet a kivételnek. Viszont próbálj programokat szervezni magatoknak. Tudom este 9 után már nem egyszerű. De próbáld meg, hogy vetess ki vele szabit és kirándulgassatok. Vagy welnesezzetek.Sűrűbben dicsérgetsd. Hamar kiderül mi a szitu. Ha ellentkezik vagy ha megörül neki. Aztán lehet az is, hogy kényszer helyzetben van. Egy kolléganő megdöntésével jól el lehet dicsekedni....
2023. szept. 14. 07:11
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

25 Igazad van! Lehet, hogy még nem lépett félre, de biztos, hogy elgondolkodott rajta, ha már megváltozott a viselkedése.

A több közös program -az sembaj, ha néha váratlanul elviszed étterembe, moziba, sétálni, mert ezeket este is lehet- alatt kiderül, hogy mi a szitu. Ha ideges lesz, kapkod, ellenkezik, akkor van már alternatíva a férj helyett/mellett. Ha megörül neki, esetleg pozitív változás áll be a viselkedésében, akkor pedig alaptalan a gyanú.

Különben is érdemes ezekre az apróságokra odafigyelni, hiszen a házasság két emberről szól és mindkettőnek figyelmet kell fordítania a másikra. (41F)

2023. szept. 14. 07:48
 27/37 anonim ***** válasza:
32%

Igen ez valószínű megcsal egy ideje.

De mit fogsz tenni? Volt házassági szerződés? Gondolom meg akarna kopasztani egy vállás kapcsán.

2023. szept. 14. 08:09
 28/37 anonim ***** válasza:
69%
Ha a főnökèvel csalna a felesèged, megoldanák munkaidőben. Én legalábbis nem munkaidő után intèznèm a lègyottokat, túl feltünő ìgy.
2023. szept. 14. 10:19
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol az ilyen dolgokat lehet tudni, hogy milyen nagy projektek folynak a cégénél, és valószínű-e a túlóra. Milyen a multi? Van nekik szezon? Kerdezgesd a cégről, hogy van e valami nagy projekt, Hacker támadás, gyarapodás, vásárlás, új részleg, stb, ami utalhat a vezetőség és közvetve a párod tulorajara is. De ne feltűnően. Igazából a megcsalas Ak vannak más jelei is, nem csak a késői hazajaras. A minosegbeli kapcsolat romlás sokkal hamarabb lebuktatja az embert. Figyelj oda inkább a veled való interakciojaira. És néha akár titokban meg is lesheted, hogy tényleg akkor jár e haza amikor mondja, nem e mással megy máshova. Persze nem kell erről tudnia. Nem szép dolog a nyomozás, de ha van alapozott gyanú, jobb mint a megcsalas.
2023. szept. 14. 12:10
 30/37 anonim ***** válasza:
91%
28, ezzel nem értek egyet. Munkaidőben egy nagyobb irodaházban ami tele van emberrel nem tudsz rendszeresen mindketten pont ugyanabban az időben elvonulni úgy, hogy hamar ki ne derüljön. Eltávozni pedig csak a főnök tud, mivel ő a főnök. A titkárnő egy beosztott, kötött munkaidővel, ettől-eddig van a munkaideje és ott kell tartózkodnia akkor is ha a főnök nincsen bent. Igen, olykor olykor esetleg elengedi a főnök de megint ugyanaz a szitu lenne, épp mikor nincsen a főnök akkor nincsen a titkárnő sem, rendszeresen. Megint csak gyorsan leszűrnék a többiek. És mivel a férj jár a feleségért ezért munkaidő után sem lehetséges ebben az esetben. Viszont a férj nem jut be az irodába, ezért ott a túlóra amikor a részleg kiürül, ők pedig benn maradnak tovább. Szerintem tiszta lap. Hogy miért csalja és nem hagyja el azt nem tudjuk, lehet a főnök is nős vagy nem ígér semmit esetleg ígér de a nő nem bízik benne, inkább marad a biztos kapcsolatban minthogy pár hónap/év múlva őt is lecserélje a főnök.
2023. szept. 14. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!