Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek izgató lenne az, hogy egy foglalt pasi rajta éli ki a szexuális vágyait, igényeit?
Figyelt kérdés
Aki nem szeretne levéláradatot kapni magánban is válaszolhat.2023. szept. 7. 13:56
21/30 búzaszem válasza:
Én rendszeresen ezt csinálom, 40 éves házas férfi vagyok. Van egy szép családom, átlagos életünk, boldog gyerekek. A külvilágnak éppen elég ennyit tudni/látni. Az pedig, hogy a vágyaim hogyan és kivel élem meg, az magánügy. Tudom persze sok álszent ember elítél emiatt, de valójában az ő életük is ugyanolyan nyomorult, ha nem roszabb, mint az enyém. Rengeteget dolgozom, foglalkozok a gyerekeimmel és még képzem is magam, sportolok is, de nekem az egyetlen igazi kikapcsolódás, amikor egy csomó stresszt feloldok magamban az igenis az, amikor használhatok egy lányt, aki persze mindenről tud, hisz végtelenül korrekt módon elmondom mi a helyzet.
22/30 anonim válasza:
Bar régi a kérdés attólfügg milyen vágyak? Ha jóizles határain belül akor ok, de közben látom a kérdező is eltűnt... találtál vkit?
23/30 anonim válasza:
Engem ez izgat
Es tobbszor is volt ra alkalmam
24/30 anonim válasza:
Itt az oldalon is van egy pasi aki csak nyalni akar nőket!
28/30 anonim válasza:
Van akivel megtudom élni a dolgaimat , de a változatosság sosem rossz persze. Támogatni is támogatnám,persze egy szint felett. Bekes megye
30/30 anonim válasza:
Ugyan en is foglalt vagyok, de szivesen beszélnék egy ilyen pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!