Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok tetszett már meg nektek annyira egy foglalt lány, hogy addig győzködtétek míg végül beadta a derekát és lefeküdt veletek? Volt, akit az csak jobban izgatott, hogy van valakije?
Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 11:36
1/8 anonim válasza:
Nem volt, mert van lelkiismeretem
2/8 anonim válasza:
Olyan volt, hogy tetszett valaki, és utána derült ki, hogy egyébként van valakije. Azt ott be is fejeztem. Foglalt nő nem kell
3/8 anonim válasza:
Nem patkány vagyok, hanem férfi.
4/8 anonim válasza:
Olyan volt hogy kavartunk és volt egy akkor 5éves kapcsolata.
A sztori vicces oldala, hogy egyikünk se zárkózott el az egésztől, de a végén én lettem kihozva parasztnak, mert neki barátja van és szégyent hoztam rá 😂
(Gólya ismerkedő esten találkaztam vele úgy hogy én csak haverok miatt voltam ott, iszogatás közben akadtunk egymásba)
Azóta foglalt lánnyal nem kezdek mert úgy is pofáraesés a vége...
6/8 anonim válasza:
Én már volt, hogy beadtam a derekam.. ☺️ Engem jobban vonz ha a pasi foglalt! L
7/8 anonim válasza:
6-os, helló nem te vagy Éva néni az erkölcstan óráról?
8/8 anonim válasza:
Volt már olyan partnerem aki foglalt volt, de nem én "hódítottam el" hanem eleve a lány volt nyitott arra, hogy félrelépjen. Úgy voltam vele, nem szép dolog, de ha nem velem akkor majd megteszi mással. Két szabályt tartok ilyenkor csak be: ismerősi körből soha (mármint ha ismerem a pasiját - nem akarnék a szemébe nézni utána), illetve sosem leszek neki az első félrelépése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!