Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hányszor sikerült már elcsábítani foglalt nőket?
Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 18:23
3/16 anonim válasza:
Elcsábulnak maguktólk, én meg alig tudom magamról levakarni őket
5/16 anonim válasza:
Állandóan ezt csinálom. Szerintem talán egy két olyan lányt ismertem eddig, aki épp egyedül volt. Az nagy mázli. Hogy senki sem udvarol egy lánynak, azt hogy??!
6/16 anonim válasza:
#5: ezt addig csinalnad, amíg nem én vagyok a lány barátja. Hullazsákban mennél haza.
7/16 anonim válasza:
nem keresem direktbe, de már 4-5 lehetőség volt, de nem minddel volt szex
9/16 anonim válasza:
6# de erős vagy kisgyerek :-) nem veled randizik a pasi, hanem a csajoddal. Amelyik nő menni akar azt hagyni kell. Se a nőket nem ismered, se nem tudom mit képzelsz? 20 kilós kisgyerek vagyok?! :-))) hülyegyerek
10/16 anonim válasza:
3. vagyok, most minek pontoztatok le? Tényleg tökre gáz, amikor ők nyomulnak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!