Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandó feszültségforrás közöttünk a szex, a libidónk miatt. Ki hogyan oldotta meg az eltérő libidó miatti problémákat?
Figyelt kérdés
A feleségem régen, és most is kevés szexet igényel. Jelenleg csak akkor szexelünk, ha neki is van kedve. Ez most havi 1 néha 2 alkalom. Namost kb 1 éve untam meg az állandó feszültséget emiatt, és nem is kezdeményezek. De így lassan elkezdett csökkenni az én libidóm is, most heti 1-2 alkalommal igénylem az élvezést. Viszont a kevesebb alkalom miatt sokkal gyorsabban élvezek, amit a feleségem szóvá is tett, és most nem is volt kedvem akkor amikor neki. Amit szintén szóvá tett, hogy biztos idegenben élvezkedek. Mi ilyen helyzetben a jó megoldás? Huszonéves házassàg alatt kicsit megalázónak érzem, hogy magamnak kell kiverni.#Önkielégítés?
2023. szept. 7. 09:53
11/19 anonim válasza:
Teljesen félreértelmezik emberek ezt az örökre dolgot. Összeházasodtatok, de ne adjátok oda magatokat. Ha nem működik, váljatok el. Ha van közös hitel/ház/bármi vágjátok szét. Ha nem érti a nej, így járt. Ha az egyszerűbb utat szeretnéd, csald meg. Ha kiakad, ugyanaz lesz mintha csak simán elválnátok. Ne élj le évtizedeket boldogtalanságban.
12/19 anonim válasza:
A feleséged kb. azt érezheti, hogy így is örülhetsz neki.
Kezdjél el adni jobban magadra. Új ruhák, illatszerek, gyakrabban járj fodrászhoz, fogorvoshoz (pl. fogkőleszedés miatt is), esténként járjál kondi-terembe, frissen borotválkozva menj haza.
Ebből majd kikombinálja, hogy nőd van, te meg simán mondd, hogy mindezt csak a közérzeted miatt teszed. Tényleg érzed, hogy mostanában szimpatikusabb vagy a környezetedben levő nőknek, jól eldumálgatsz velük, de csak ennyi.
13/19 A kérdező kommentje:
Amikor megismerkedtünk, volt hetente mondjuk 3-ra igénye. Én meg arra gondoltam, még két alkalommal valahogy segít, a többit pedig valahogy megoldom. De az a heti 3 alkalom tartott kb 2 évig. Várandós lett, házasság, és onnan vége.
2023. szept. 8. 08:56
14/19 anonim válasza:
Parterapia, szexual pszichológus felmérült már?
15/19 A kérdező kommentje:
Igen. Sőt orvosi kivizsgálás is megvolt. Igaz, akkor még havi2-3 alkalom volt az igénye. De az teljesen átlagos, illetve napi 1-2 alkalom is.
2023. szept. 8. 09:08
17/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Mindig volt egy kis fellángolás, meg próbálkozás, utána vissza ugyanúgy.
2023. szept. 8. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!