Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandó feszültségforrás közöttünk a szex, a libidónk miatt. Ki hogyan oldotta meg az eltérő libidó miatti problémákat?
Keress egy barátnőt és megoldod.
Dehogy kinlódnék egy ilyen érzéketlen némberrel.
Még ő reklamál hogy ez nem jó??
Én csak azt nem értem h tudtad hogy kevés az igénye . Minek kellett akkor feleségül venni ?
Mondanám azt h gyere és tedd be nekem mert valahol izgat h házas pasik szajhája vagyok ..
De aki ennyire gyökér h bénázásosok egy olyannal aki elvan attól ha néha meg van piszkálva azt nem tudom sajnálni
Baszki első körben ezt neg kéne tudni beszélnetek, hogs ki mennyit igényel.
Nem gyanúsítgatnia téged, hogy biztos mással...
Ezt simán meg lehet oldalmi kommunikációvak 2 értelmes ember esetében.
Nálam ha eltero volt az igény, akkor én csak oralt adtam vagy kézzel csináltam. Nem tartom fair dolognak h ha a nő nem igényli hogy megdugják akkora párjának sem lehet kielégülni. Ez így nem egészséges kapcsolat.
A fenti helyzetre én azt látom megoldásnak, hogy őszintén elmondod h nem bírod, nem. Akarod bírni szex nélkül. Értse meg. Vagy olvasson erotikus regényeket h legyen valami ami felizgatja és utána legyen szex gyakrabban , vagy csinálja szájjal, vagy adjon elhajlási engedélyt. Válni gondolom nem akartok emiatt az macera. De ezt is bedobhatod
Szeret téged a nő vagy csak bank automatának tart?
Mert én akárkivel voltam együtt, mindig kívántam a sexet, azért mert szerettem őket.
Havi 2 sex...
El sem tudom képzelni, mert nálunk napi 2 van...
Havonta 1?
Uristen!Várjunk csak.
Akkor évente 12 szer ba$ol.Ez 10 évre 120 .Van még kb 40 éved az 480 szor fogsz még dugni életedben és vége!!
Ez kínzás!Emberiesség elleni bűn!!
Hogy birtad eddig ez szörnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!