Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen rengeteget szexchateltem, de már évek óta nem. Szerintem már el is felejtettem, hogyan kell. 😆😆
27/N
Én régen szexchateltem, de egyszer meguntam, hogy kb egy tárgy vagyok és abbahagytam. Ha tudnék még ilyen stílusban beszélni se akarnék. Megváltoztam és valahogy úgy érzem, hogy akkor egy virtuális prosti voltam aki ingyen dolgozott.
Talán az egészet csak azért csináltam, mert önbizalom hiányom volt és innen vártam a dicséretet. Nem éppen a legjobb választásom volt...
Szerintem a normális lányok nem kezdenek ilyenbe.
20l
Neked semmi örömöd nem volt benne? Sem szexuális, sem mint időtöltés, semmi? Csak írtál, a másik fél kedvére, kizárólag?
Azaz ahogy írod, neked is volt benne örömöd, származott belőle előnyöd. Felhúzta az önbizalmad.
Tehát akkor nem csak téged lehetett volna virtuális prostiként tekinteni, de a másik felet meg egy eszköznek mindössze, ami segít az önértékelésedben. Egy-egy. Mindkét félről eszköz volt a másik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!