Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarom, hogy úton-útfélen megbámuljanak,
beszóljanak, fogdossanak,nyúkáljanak, akkor csak dő
mackógatyában járjak festetlen hajjal? Vagy ki se
mozdulnak itthonról? 18/l
A legtöbb ilyen ha szó szerint beletaposol a fejébe, úgy meglepődik, hogy nem fog hepciáskodni.. de az sem baj ha kifejeli az üveget a mozdulattól..
2023. szept. 5. 18:52
Ez a részegemberes sztory is sántít.Majd ha nem ilyen helyeken mászkálsz, akkor nem nagyon botlasz részeg emberekbe sem.Hogy a fenébe reggel elindulok dolgozni az irodaházba, aztán hazamegyek,és milyen érdekes senki se fogdos végig,meg nem heverésznek részegek a lábaimnál,nem szól be senki.Utánna elmegyek a pld manikürösömhöz és milyen meglepő senki se tapogat végig a buszon.Aztán bevásárolok mint mindenki más, fetrengő, betépett emberek,drogosok nélkül.Nem kell éjszaka mászkálni egyedül, meg pezsegni a romkocsmákban,meg egyéb kétes hírű helyeken.Mászkálj nappal!
Ja és én sem csadorban járkálok nyugi!!
25N
2023. szept. 5. 20:43
#32.. te figyi, én mondjuk mindenhova kocsival járok, de azt pl tudom így is hogy a kilences buszon baromira nem szeretnék utazni még pasiként sem.
2023. szept. 6. 01:32
Gyakorlatilag mindegy hogyan öltözik az ember, én nappal járok nem éjszaka. Csak megyek haza suliból. Ameddig sejtik hogy pin@ van a lába között az embernek, addig mindegy ezeknek, beszólogatnak, meg fogdosnak. Na most ez sem egyforma minden embernél, de én pl minden nap a 4-6al megyek haza, aztán metró és busz, nem minden nap de elég sokszor szólogatnak be és taperolnak le kéretlenul, de arrébb se tudok menni mert nincs hely. És nem állok neki karatézni a metrón. Lemegyek este 6 korul is a kisboltba ahol egy rakás részeg segg fetreng, és konkrétan a hátamon eérzem a kiéhezett perverz állatok tekintetét. Mint aki szemmel megerőszakolna. Néha be is szólnak hogy hogy vagy aranyom jaj de csinos vagy ma, szép vagy nagyon... ettől kurv* kellemetlen érzem magam, de 16 vagyok, és nem tudok mit kezdeni nagyon. Néha magammal rángatom a 14 éves öcsém úgy kicsit biztonságba erzem magam.
2023. szept. 6. 08:37
A 4-6 villamoson annyian vannak, hogy néha szó szerint nem lehet felférni. Ott a tömegnyomorban elég nehéz elkerülni, hogy véletlen ne érj hozzá a másilhoz, mondjuk egy hirtelen féknél. De azt is elhiszem, hogy ezt vannak akik kihasználják
2023. szept. 6. 11:48
29 miért kett lepontozva? Ha tudjátok a kérdésre a választ akkor hallgatom, mert tényleg érdekel
2023. szept. 6. 11:49
Én azért nem mosnám össze a "hátamon érzem a tekintetüket" meg a "jaj de csinos vagy ma" beszólást azzal, hogy valakit letaperolnak. Ez utóbbi szexuális zaklatás, a másik kettő meg maximum kellemetlenség, ami mindenkit ér az élet számos területén.
Én amúgy pont tegnap mondtam a kolléganőmnek reggel, hogy milyen elegáns (egy női zakót vett fel, nem tudom, hogy hívják szakszóval ezt a ruhadarabot), akkor az bunkóság volt? Semmilyen módon nem akartam közeledni hozzá, nem is tervezem, amúgy teljesen normális a munkakapcsolatunk van.
2023. szept. 6. 12:30
2023. szept. 6. 16:39
#36 Nem én pontoztalak le, de ha látszódik valakin, hogy durván ittas akkor a beszélgetést el kell felejteni, mert nem fog sikerülni, ha nem vagy felkészülve arra, hogy le kell rángatnod a buszról vagy lerúgdosnod, akkor tényleg jobb ha nem szólsz bele, határozottan kell fellépni ilyenekkel szemben sajnos csak ez hatásos. Én is kerülöm a konfliktus helyzeteket, nem szeretek ilyenekbe csöppenni főleg ha nem tudom a kontextust, hiába jártam 2 évet boxra, jobb félni mint megijedni, volt már alkalom, hogy közbe kellett lépnem egy kocsmában, de manapság tényleg az a jellemző, hogy mindenki elfordítja a fejét, ami szintén nem helyes, egy durván ittas ember szinte teljesen védtelen, még csak ütni sem kellene ahhoz hogy ártalmatlanítva legyen, elég lenne egy szorító fogás.
2023. szept. 7. 07:53
További kérdések: