Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem akarom, hogy úton-útfél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarom, hogy úton-útfélen megbámuljanak, beszóljanak, fogdossanak,nyúkáljanak, akkor csak dő mackógatyában járjak festetlen hajjal? Vagy ki se mozdulnak itthonról? 18/l

Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 07:27
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
80%
8as vagyok.Pontosan ugyanezt mondtam én is... de tuti csak nagypofájú férfiak jöttek ide osztani az észt hogy ne kurváskodjon, meg stb. Teremtés koronái.
2023. szept. 5. 09:53
 12/39 anonim ***** válasza:
60%
Festett haj mit szamit? Oszulsz v mi?
2023. szept. 5. 09:54
 13/39 anonim ***** válasza:
73%

Hát én nem tudom.Elég sokat járok utcán is,boltban is,strandokon.Szval sok helyen megfordulok ahol elég sok nő is.

Én nem hallottam vagy láttam olyat hogy kiabálnának,vagy beszólogatnának ,fogdosnának az utcán,boltban,áruházban,orvosi rendelőben nőket.Ez itt úgy lett előadva,hogy ez egy mindennapos,általános jelenség.Pedig ne haragudjál meg ez egy kicsit tultolt szerintem,hogy te csak bő gatyába mehetsz ki,mert rögtön rádvetődnek vagy nemtomhányan fogdosni!

Ha valami lepukkant kerületben vagy koszfészekben laksz,akkor elképzelhető,és nem szóltam!

Még mielőtt itt vki elsüné hogy biztos vmi 80 lakosú faluból irok

Bp. XXII ben lakom ,nem egy tanyán.Nem állítom hogy nincs ilyen eset,dehogy ez nem olyan szintű mint ahogy egyesek itt előadták.Elhiszem hogy egy roppant szép és topmodel típusú nő vagy,de ne essünk már át a ló túlsó oldalára ezzel me too irányzattal!

2023. szept. 5. 10:14
 14/39 anonim ***** válasza:
26%

A bő nadrág annyira szexi tud lenni.

Tuti megbámulnám és alig tudnám visszafogni magam

2023. szept. 5. 10:16
 15/39 anonim ***** válasza:
77%

A 7. kerületben kb minden egyes alkalommal amikor találkozunk történik valami beszólás a SZŐKE HAVEROMNAK, pedig nem sokat sétálgatunk az utcán. Szóval én simán elhiszem amit a #8as írt

2023. szept. 5. 10:25
 16/39 anonim ***** válasza:
96%

"Sok nő meglepődik meg rossz néven veszik ha tárgyként kezelik őket, miközben 90%-ban ők azok akik saját magukat tárgyiasítják."

tárgyiasítás az, amikor figyelmen kívül hagyod, hogy a másiknak érzései, gondolatai, döntései vannak. (például amikor leszarod, hogy a másiknak hogy fog esni a beszólogatás, vagy hogy megengedte-e, hogy megfogdosd)

szóval ilyen értelemben nincs olyan, hogy tárgyiasítod magad.

2023. szept. 5. 10:36
 17/39 anonim ***** válasza:
58%
Mondjuk én valahogy nem látom hogy férfihordák fogdosnának rommá minden egyes egyedül sétálgató kiscsajt..
2023. szept. 5. 10:45
 18/39 anonim ***** válasza:
31%
Attól, hogy valaki festi a haját, én biztos nem érzek erősebb késztetést, hogy meg akarjam fogdosni. Hogy nadrág vagy szoknya tekintetében mit veszel fel, annak már lehet némi jelentősége azért.
2023. szept. 5. 10:50
 19/39 anonim ***** válasza:
75%

A 8as amúgy 17 évesen mit keresett a dohányboltban? Én nem cigizek, de úgy rémlik 18 év alatt nem lehet bemenni a trafikba.

Az is lehet, hogy ami egy tini lánynak teljesen normális viseletnek számít, az egy középkorú építőmunkásnak kihívó. Sokan viselnek pl. olyan leggingseket, amikben tényleg minden látszik. Ettől függetlenül ez sem mentség a fogdosásra, meg a beszólásra sem. Mondjuk a bálmulással szerintem nem lehet mit tenni és nem is kell. Az még a bírók szerint sem számít zaklatásnak talán, mert megnéz valaki valakit, azért mert tetszik neki.

2023. szept. 5. 11:14
 20/39 anonim ***** válasza:
50%

Az be sem ugrik hogy tartsatok magatoknál paprikasprayt több eset után sem ? Akkor a csőcseléket kiralykodó pofatlanokat beprobalkozó nyomorékokat vad féltékeny vetélytársakat lerendeznéte csendben 2 másodperc alatt pár ezerből . Zsaru erkölcsrendészet megmentők a filmekben vannak . A megjelenés egy dolog de ahogy a kéretlen reakciók is a kihivó külsőségek is végletesek . Nem különböztetsz meg

magamutogató csajt útszéli vagy luxusribb@nctól !

2023. szept. 5. 11:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!