Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakoriak az extrém/b...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakoriak az extrém/beteges perverziók?

Figyelt kérdés

Te találkoztál valamilyennel egy partnerednél? Esetleg neked van ilyen vágyad?

Ha szeretnéd, nyugodtan írd le, de ha tartasz tőle, hogy mit szól hozzá a társadalom, megköszönöm ha nekem leírod üzenetben, mert engem nagyon érdekelne :)

F

ma 11:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Neked mi az?
ma 11:43
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Kérdés,hogy kinek mi az extrém és perverz,de találkoztam már fura dolgokkal.F
ma 11:52
 3/19 A kérdező kommentje:
#1 Ha annyira érdekel az enyém, írj rám
ma 11:53
 4/19 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Nekem az volt furcsa, amikor egy partnerem extra durva fenekelést kért, és utána nem engedte, hogy "jutalomként" elélveztessem.
ma 11:55
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi számít extrém/beteges perverziónak? Egyetlen kiragadott példa: többesek, ez annak számít? Mert ha igen, akkor a férfiak 75-80%-a, a nők 50-55%-a ezt jelöli meg az anonim fórumokon első helyen a titkos fantáziák között (ettől még nem fogja mindenki kipróbálni). Szóval akkor most a társadalom 50%-a "beteg" lenne? :)
ma 12:12
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ miről van szó

Nekem eddig az volt a legkomolyabb amikor aztkérte a csávó hogy a földön álljak felé és pisiljek a szájába.

N

ma 12:28
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen pisilős nekem is volt már,meg lábfétis,de volt aki szőrfétises volt,hogy hagyjam meg. L.
ma 12:44
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Sokan perverziónak tartanak mindent, ami nem szorosan a fajfenntartással függ össze. Másokank az a perverzió, ami az általánosan bevallott szexuális szokásokon túlmutat. Ezek még a különböző kultúrákban is változnak. A betegességet nem értem, szerintem ami a felnőtt résztvevők számára kívánatos és nem árt senkinek, az nem beteges, legfeljebb tényleg extrém, szokatlan vagy ritka.
ma 14:07
 9/19 anonim ***** válasza:
71%
Itt GYK-n kb minden 2.-3. kérdés wgy beteges perverzió. Ebből adódóan azt gondolom, hogy nagyon gyakori
ma 14:10
 10/19 anonim ***** válasza:
73%
Nőknél sajnos semennyire, pasiknál nagyon gyakori :( Én pl sokkal nyitottabb vagyok extrémekre de sajnos eddig egy partnerem sem feszegette egyik határomat sem. F.
ma 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!