Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem akarom, hogy úton-útfél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarom, hogy úton-útfélen megbámuljanak, beszóljanak, fogdossanak,nyúkáljanak, akkor csak dő mackógatyában járjak festetlen hajjal? Vagy ki se mozdulnak itthonról? 18/l

Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 07:27
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
77%

De most miért?!

Nincs iskola? Vagy elmarad az első órád?

Inkább arra koncentrálj, mint ilyen kamu kerdéseket irogass ide....

Persze, mindenki téged bámul, random emberek gogdosbak csak ugy. Aha. Mesélj még

2023. szept. 5. 07:31
 2/39 anonim ***** válasza:
72%

Hát figyelj nekem van egy festett szőke haverom, és még neki is szoktak mondogatni dolgokat a részeges alakok:D

"Elvinnélek egy körre szöszi"

2023. szept. 5. 07:32
 3/39 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem költözz el a cigánytelep közepéről.
2023. szept. 5. 07:34
 4/39 kisördög1 ***** válasza:
64%
1 és 3: Ott a pont :))
2023. szept. 5. 08:06
 5/39 xKakashix ***** válasza:
59%
Szerintem elég ha nem öltözöl úgy mint egy olcsó ri*anc. Sok nő meglepődik meg rossz néven veszik ha tárgyként kezelik őket, miközben 90%-ban ők azok akik saját magukat tárgyiasítják.
2023. szept. 5. 08:08
 6/39 anonim ***** válasza:
40%

Fogdossanak, "nyúkáljanak"...

Sosem tartottam nőnek azokat, akik hagyják magukat fogdosni.

2023. szept. 5. 08:09
 7/39 anonim ***** válasza:
79%
Mogadishuban élsz amúgy?
2023. szept. 5. 09:02
 8/39 anonim ***** válasza:
71%
Hogy ti mekkora csicskák vagytok... gondolom fingotok sincs milyen lánynak vagy nőnek lenni. Na most én 17 évesen felvettem egy sima fekete pólót mert nyár van. Egy sima térdnadrággal. Aztán arról meg nem tehetek hogy mellem van és pina van a lábam között, ezért amikor mentem az utcán szembe jönnek random férfiak azzal a beszólással hogy ülj a farkamra cicám. Meg utazok a villamoson, normális shortot veszek fel, mivel nyár volt, meleg, ugyhogy logikusan nem hosszunadrágot veszek fel, és jött valami nyomorult aki hozzám préselte magát és belesuttogta a fülembe hogy kinyalnálak. Undorító beteg állat. Dohányboltba is basszus, térdnadrágba mentem szintén meg sima póló, de valami véglény akkor is a fenekemre csapott. Most komolyan azt képzelitek hogy a random odaböfögött kényszeres szexista megjegyzésnek örül egy nő? Mert én full úgy éreztem ezektől magam hogy megaláztak és bemocskoltak. De mégse verhetek azért orrba minden csávót ezért. Egyrészt mert lany vagyok és sokkal gyemgébb másrészt nem akarok balhézni.
2023. szept. 5. 09:36
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó hogy hagyjuk magunkat fogdosni, hanem van akit ez lesokkol és traumatizál. Mivel gyakorlatilag szexuális zaklatás.
2023. szept. 5. 09:39
 10/39 anonim ***** válasza:
81%

Látom itt egyeseknek fogalmuk nincsen, milyen nőnek lenni. 16-19 éves korom között rendszeresen zaklattak engem is mindenféle fazonok, pedig sosem rbanckodtam..

Főleg a fiatal lányokat rengeteg inzultus éri

2023. szept. 5. 09:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!