Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem akarom, hogy úton-útfél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarom, hogy úton-útfélen megbámuljanak, beszóljanak, fogdossanak,nyúkáljanak, akkor csak dő mackógatyában járjak festetlen hajjal? Vagy ki se mozdulnak itthonról? 18/l

Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 07:27
1 2 3 4
 21/39 Whitewolf19 ***** válasza:
64%

Én elég domináns, férfias típus vagyok... De undorítónak találom az alpári viselkedést, hogy nőknek beszólogatnak vagy indokolatlanul fogdossák őket.

Éppen úgy elítélem ezt férfi részről, mint a női közönséges kellető viselkedést.

Mindkettőre van bőven példa.

2023. szept. 5. 11:36
 22/39 xKakashix ***** válasza:
66%

#16 Öntárgyiasítás mint fogalom hogyne létezne már ne viccelj, akik állandóan a külsejükkel foglalkoznak, nézegetik magukat a tükörben, minden egyes nap szelfiznek, instán állandóan osztogatják a kirívó képeket és a lájkokat nézegetik, ez mind ide tartozik, tulajdonképpen a saját testüket tárgyiasítják, szóval létezik ilyen.

Egy szóval nem mondtam azt, hogy ártatlan visszahúzódó lányokat, nőket nem érhet ilyen zaklatás, de ahol én élek nem jellemző és ha tapasztalnak ilyet az ellen fel szoktak lépni, láttam már ilyet buliban pl. Szóval ezt így valahogy kizártam, de ha nem öltözöl kirívóan mondjuk és így is "fogdosnak meg nyúlkálnak" amit még mindig nehéz elképzelnem, hogy ez hogy történhet meg, mert a bámulás, beszólás az a legkevesebb, azzal én is szembesültem már férfiként, de akkor nagyon rossz környéken lakhatsz ha ez így gyakori dolog arrafelé.

2023. szept. 5. 13:06
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Harmincas átlagos nőként (akkor már gyerekem is volt) farmerban, pólóban buszon ültem, Bp. egyik legjobb kerületében, amikor egy részeg fazon a mögöttem lévő ülésről elkezdett hozzám dumálni és amikor felálltam, hogy otthagyjam, akkor alám nyúlt. De úgy rendesen. És hiába adtam hangot a felháborodásomnak, a buszon mindenki elfordította a fejét, senki nem avatkozott közbe. Úgyhogy inkább leszálltam.

És lehet, hogy nem naponta történik ilyesmi, nekem sem ez volt az első eset sajnos, de van annyira undorító, megalázó szituáció, hogy egy életre rögzüljön. De az itteni hozzászólások alapján úgy látom, a fejek elfordítása még egy enyhe reakció volt, örülhetek, hogy nem engem kezdtek el r.bancozni, mert nem csadorban voltam és óvatlanul egy hímnemű egyed közelébe kerültem.

2023. szept. 5. 13:09
 24/39 xKakashix ***** válasza:
#23 Sajnálom, hogy ilyen megtörtént veled, meg azt is hogy senki nem lépett fel ez ellen.. Részegekkel nekem is volt már 1-2 rossz tapasztalatom, amennyire lehet kerülni kell őket.
2023. szept. 5. 13:16
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
24: sajnos nincs hátrafelé szemem, nem láttam, amikor mögém ült...
2023. szept. 5. 13:21
 26/39 anonim ***** válasza:
47%
De lábad van hogy felállván belelépj vele a fejébe, hogy koppanjon az üvegen.
2023. szept. 5. 13:34
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit kéne tegyél de tudom milyen én még csak nem is hordok rövid ruhákat hanem bőveket (bő nadrág, nagy poló) és én még akkor is kapom az idióta megjegyzéseket. Ezeket nagyon nehéz elkerülni szerintem legyen nagy szád, vagy valami nálad ami a védelmedre szolgál. Nyisd ki a szád, mert azért van ha kell rendőröket is hívhatsz ugyan is egy mocskos világban élünk ahol a nőknek nem igazán van biztonságuk. Világ szerte rengeteg gyermeket és nőt rabolnak el, most nem azt írom, hogy téged is el fognak vagy hasonló, de ezért nyisd ki a szád és merj vinni magaddal olyan dolgot ami a védelmedre szolgálna.

20/L

2023. szept. 5. 13:42
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
26: aha, szerinted ha senki nem jött a segítségemre, majd egyedül leállok verekedni egy nálam másfélszer nagyobb részeg fazonnal... Köszi, egyéb hasznos tanács?
2023. szept. 5. 14:56
 29/39 anonim ***** válasza:
28%

27

Erőszakos bűntények nemtől függetlenül bárkivel megeshetnek.

28

Mit kéne csinálni ebben a helyzezben? Pasiként menjek oda? Mert az tuti, hogy akkor nekem jön.

2023. szept. 5. 15:12
 30/39 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem érthető ha nem akarja megkéseltetni magát az ember mert hozzáértek egy random nőhöz. Talán ha cserébe leszop
2023. szept. 5. 15:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!