Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis(ebb) farkú férfiak, akik elégedetlenek a méretükkel! Nektek hogy változna meg az életetek, ha hirtelen nagy(obb) lenne?
Figyelt kérdés
Nekem, ha egy tökéletes 18/5-ös lenne, akkor lenne feleségem, de minimum barátnőm, mert lenne értelme ismerkednem.2023. szept. 3. 15:30
11/13 A kérdező kommentje:
Persze, hogy az ő bajuk. Annak rossz, akinek kicsi. Azért nem csak a 18cm a jó méret.
Mekkora?
2023. szept. 4. 14:27
12/13 anonim válasza:
Megdugnék mindenkit is vele ha normál méretem lenne
Viszont Sajnos a 11-12 cm vékony botomal még szűz vagyok
13/13 anonim válasza:
Pont, hogy örömlányokhoz mehetsz nyugodtan, mert őket nem zavarja egyáltalán, ha a kuncsaftnak pici kukija van. Bizonyos szempontból még örülnek is neki, mert a dugás kevésbé megterhelő, mint egy átlagos, vagy egyenesen nagy mérettel. Ha meg annyira kicsi, hogy nem tudsz dugni vele, vagy nem éreztek közben semmit, akkor segít szájjal, vagy kiveri neked szívesen.
Azt ugyanakkor elhiszem, hogy a való életben, ismerkedésnél hátráltató tényező a méreten aluli pénisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!