Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek sálatapuncija van, tényleg olyan sokan elégedetlenek a kinézetével?
A kinézete nem tetszik. De használatába azt mondták, hogy sokkal használhatóbb és élvezhetőbb, mint a baba.
Nem kell annyit macerálni és símogatni, mint a babát.
El lehet a salátával is "babázni".
Aki ezen, és a méreteken lovagol, annak nem való még a szex.
Az túlzás, hogy elégedetlen vagyok vele. Elfogadtam, hogy ilyen, ennyi. Páromnak tetszik, más nem számít. :)
24N
Ismét nem bírom ki és leírom. Hülyeség, baromság, idiótaság salátának és babának hívni. Van ilyen külsejű, olyan külsejű. Rengeteg szín, méret, forma.
És ha még ez nem lenne elég meglepő, a hüvely maga is különböző formájú. Lásd első kép.
És lóf.sz fogja nézegetni más nő punciját, nekem ott van a sajátom, nézegetem azt és tökéletesen elégedett vagyok vele. (Jó, volt már, hogy egy galériában megnézegettem másokét, de csak arra volt jó, hogy megállapítsam, tényleg mindenkié más.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!