Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis(ebb) farkú férfiak, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis(ebb) farkú férfiak, akik elégedetlenek a méretükkel! Nektek hogy változna meg az életetek, ha hirtelen nagy(obb) lenne?

Figyelt kérdés
Nekem, ha egy tökéletes 18/5-ös lenne, akkor lenne feleségem, de minimum barátnőm, mert lenne értelme ismerkednem.

2023. szept. 3. 15:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Attól, hogy nagyobb lenne a farkad ugyan úgy nem tudnál csajozni, ne erre fogd. :D
2023. szept. 3. 15:31
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Elég gyenge vagy te kérdező.

A 13-14 cm pont bőven elég a boldogsághoz.

Ne olvasd itt a sok lúzer írását.

Ha csajozni akarsz akkor csajozz, ne a méretre fogd.

2023. szept. 3. 15:37
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Hiába van nagy ha 10 másodperces vagy.
2023. szept. 3. 16:02
 4/13 anonim ***** válasza:
43%
Én rettentően utálnám! A kicsit szeretem. Nyilván, én vagyok a ritka kivétel, de szeretném, ha állva 4-5 centi lenne max!
2023. szept. 3. 16:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Remélem majd válasz is lesz.
2023. szept. 3. 16:10
 6/13 anonim ***** válasza:
36%

Nekem nincs nagy ,de szeretem sokat áll és kőkemény. Imádom amikor nagyobb farkú, de önző férfiak nője imád engem meg a kis farkam:-)

Volt 3 nő az életemben akinek keves volt a farkam imádták a szám a kezeim, de bevallották, hogy nekik a hossz is hozzáad a gyönyör érzethez..

Ha lehetne 20centim oket is kielegíteném. Vszeg több nőnek felelnék meg, mindent megtennék, hogy a mostani hozzáállásom ne változzon meg ne legyek beképzelt a nagy farkam miatt, maradjon meg a tiszzelet, hódolat, imádat és önzetlenség a nők iránt

2023. szept. 3. 16:43
 7/13 anonim ***** válasza:

Mégis milyen választ vársz?

Nincs olyan hogy hirtelen nagyobb lenne!!!

Ami van azzal kell gazdálkodni.

De ha valaki nem tud nőt szerezni annak mindegy hogy mekkora lenne.

2023. szept. 3. 19:12
 8/13 A kérdező kommentje:
Sokan nem ismerkednek emiatt.
2023. szept. 3. 19:16
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
Akkor az az ő bajuk tesó, most mit tudsz csinálni? Aki azért nem ismerkedik veled, mert neked nem 18 centi, az annyit is ér.
2023. szept. 4. 11:02
 10/13 anonim ***** válasza:
47%
Ha nagyobb lenne, elmennék az összes prostihoz. Ezzel a kis kukaccal ami van, csak kiröhögnek.
2023. szept. 4. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!