Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha elégedetlenek vagytok a férfival az ágyban, vagy csak örülnétek ha valami jobb lenne, mi az?
Figyelt kérdés
Mi szokott a leggyakrabban hiányérzetet adni? Vagy ha nem is volt hiányérzet, mi az, amitől szerinted leggyakrabban legfőképpen jobban élvezted volna a szexet?2021. nov. 7. 08:39
A kérdező szavazást indított:
Magabiztossága, erőssége
Technikája, mozgásának ügyessége
Odafigyelése arra, ahogy te érzel
Méretei, testalkata, külseje
Személyisége a szexen kívül
Mennyi ideig bírja
18 szavazat
1/11 anonim válasza:
kitartás, pluszban nem tudnak jól megdugni
2/11 anonim válasza:
#1 Vannak nők akiket szinte lehetetlen kielégíteni. Persze mint mindig, most is a férfi ember a hibás.
3/11 anonim válasza:
2: azért ha hetente találkoztunk, nem egy nagy kívánság a 2-3 menet
4/11 anonim válasza:
Na pont erről van szó. A nők nagy részének elvárás a minimum fél órás menet, akár többször is egymás után. És közben odafigyelni, stb. Egyszerűen a férfiaknak ez nem megy.
5/11 anonim válasza:
Azért mert te béna vagy, nem kell a nőket okolni a "hatalmas" elvárásaik miatt.
6/11 anonim válasza:
Az odafigyelés a legfontosabb, és az hogy az én igényeimmel is foglalkozzon. Ha valaki, elélvezett (általában a férfiaknál hamarabb bekövetkezik) és ott hagy, hogy ennyi volt... Na ennél nincs kiábrándítóbb. 28/N
7/11 anonim válasza:
"Azért mert te béna vagy"
Nem tartanám magam bénának azért, mert biológiailag normális, hogy nem kell sok idő, hogy elélvezzek.
"Ha valaki, elélvezett (általában a férfiaknál hamarabb bekövetkezik) és ott hagy, hogy ennyi volt"
De a mi igényeink miért nem számítanak, hogy mennyi esik jól?
8/11 anonim válasza:
Hogyne számítana, de szerinted az rendben van, hogy a nő mindent megtesz, és aztán mikor a férfi kielégült, ott hagyja? Már ne is haragudj, de ha volt olyan esetleg amikor engem kielégített előbb és utána került a férfire a sor, én SOHA nem hagytam ott őt kielégítetlenül. A szex 2 emberről szól nem egyről. Akiben ennyi nincs, legyen az férfi vagy nő,az ne szexeljen. Vagy ne sértődjön meg ha azt mondják rá, hogy rossz az ágyban.
9/11 anonim válasza:
Ha nem lennék elégedett, nem lennék vele, ez ilyen fekete fehér. Amit felsoroltál, az mind egyben van, odafigyel, jó technika, jól nyal, jó a mérete, bírja kellő ideig, számomra vonzó, magabiztos, szeretem. Hogy végre azt éreztem, hogy időt szán rá, hogy felfedezze a testem, és élvezte, ahogy én is vissza felé. És egyszerűen isteni, amikor nem 5 perc egy szex, hanem élvezésig tart számomra is. Mennyország.
10/11 A kérdező kommentje:
Ahhoz, hogy ne legyél elégedett vele, előbb ki kell próbálni, nem? Az már egy tapasztalat amiről itt beszámolhatsz.
De lehetsz vele elégedett is, ettől még létezhet javítanivaló.
2021. nov. 13. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!