Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan legyek jobb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek jobb?

Figyelt kérdés
A barátommal tegnap összevesztem és hirtelen dühében azt vágta a fejemhez, hogy nem vagyok jó az ágyban. Megkérdeztem, hogy ezt miért nem mondta eddi erre annyit mondott, hogy nem akarta ezt mondani modt se csak úgy kijött. Azt mondta, hogy nem vagyok aktív az ágyban. Én pedig már régrbben is kérdeztem, hogy jó vagyok-e az ágyban vagy változtassak, akkor azt mondta, hogy nagyon jó velem. De egy ideje már nem is kérem tőle, hogy orálisan kielégítsen vagy bármi ilyesmit én pedig minden alkalommal kényeztetem orálisan is, lovagló pózban szoktam irányítami de, akkor is van, hogy átveszi az irányítást. Mit tegyek? Hogyan lennék jobb? Segítségeket előre is köszönöm:)

2018. máj. 31. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hú azt tudod ,hogy ez nagyon nem volt szép a barátodtól?És akkor még finoman is fogalmaztam.Neki ugyan hogy esne ha Te is a fejéhez vágnád azt,hogy gyenge az ágyban, nem tud kielégíteni?A pasik persze ilyen vérig lennének sértődve.Ennél sokkal többet nem tudsz tenni,amint írtad például szeretsz lovagolni,vagy orális szex,nagyon is elégedettnek kellene lennie veled,sokkal többet én sem teszek az ágyban,a fiúk dolga az irányítás hiszen ők az aktívabb felek a szexben,nekik van a micsodájuk.:-)
2018. máj. 31. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
A pasid egy bunkó paraszt. Ez nálam szakítóok.
2018. máj. 31. 18:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem a párom, bár ez tényleg nagyon fájt főleg, hogy ötletet se ad, hogy mit csináljak én pedig próbálok mrgtenni bármit, hogy neki jó legyen sokszor inkább az orgazmust is feladom, hogy a kedvenc pózában tudjon elmenni. Azonban neki ezek szerint ez nem elég.
2018. máj. 31. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem tudom elhinni azt, hogy

1) ezzel a kisfiúval te még együtt vagy ezek után,

2) ráadásul még képes vagy megalázni magad érte.

Ez nem építő jellegű kritika volt. Ez konkrétan bántás volt a részéről csak azért, hogy te rosszul érezd magad. És úgy tűnik, célt is ért vele. Hová tetted a tartásod? Miért nem állsz ki az igazad mellett és zúdítod a fejére mindazt, amit érzel? Ugyanis egy ember hibás a képletben, az pedig a kisfiú, akit a barátodnak, sőt, szerelmednek nevezel.

Meséld el légyszíves, hogy egy ilyen balek hogy tudott ennyire az ujjai köré csavarni téged? Hátha tanulnak belőle a normális férfiak, akiknek nehezen megy az ismerkedés.

2018. máj. 31. 18:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem is tudom a kapcsolat elején nagyon nagyon kedves, aranyos volt. Sose hibáztatott semmiért, szólt ha baj van, de nem úgy, hogy lekiabált hanem elmondta, hogy lenne jobb. Mostanában elég fura, ideges. Apró szavakon felhúzza magát és azt mondja, hogy túl hisztis vagyok. Tegnap mondtam neki ezek után, hogy úgy érzem, hogy nem szeret erre azt mondta, hogy nagyon szeret és imád. Szóval mostanában nem értem, lehet velem van a baj. :(
2018. máj. 31. 18:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Amíg nem ültök le megbeszélni, hogy mi a f_sz van vele, addig nem is lesz változás. Mellesleg jobban teszi, ha nagyon elkezd a kedvedben járni.
2018. máj. 31. 18:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a baj vele, hogy nem szeret komoly dolgokról beszélni akkor amikor tudja, hogy nem lesz igaza vagy tudja, hogy elrontott valamit
2018. máj. 31. 19:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem jó lennél!
2018. máj. 31. 21:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha ő igazi férfi lenne akkor meg tudnátok beszélni ezt. Taníthatna téged, de ha tapasztalatlan akkor meg közösen kitapasztalhatnátok a dolgokat. Viszont jelenleg úgy néz ki hogy ő a rossz az ágyban te meg a szeretetéért hajlandó vagy feladni a magad részét a szexben. Ez nagyon nem jó így.
2018. máj. 31. 22:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem se jó, de nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni, de kicsit nehéz így vele.
2018. máj. 31. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!