Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok elégedetlen a szexuális életünkkel kapcsolatban?
Fiatal pár vagyunk,3 hónapja vagyunk együtt. Én szóltam a barátomnak hogy nemtudok hüvelyi úton elmenni csak csikló úton(bár ez is csak eddig magamnak sikerült). Ő már a sokadik ember akin azt veszem észre hogy nem érdekli őket hogy nekem jó-e , és nem törik magukat azon sem hogy elmenjek. Miután ezt mondtam neki 2 napig jobban próbált ott simogatni stb (mondjuk orális szex még soha nem volt pedig nem vagyok bűdös se szőrös se semmi). De utána megint ugyanúgy van minden mint előtte. Csak szerintem jogos az hogy ez rosszul esik? Vagy törődjek bele hogy ha nem tudok hüvelyi orgazmust elérni és pár perc simogatástól sem megyek el akkor ez mostantól igy lesz mindenkivel? Főként azért esik rosszul mert neki alap hogy mindig elmegy meg én is mindent megleszek ezért. Egyébként maga a kapcsolat jó. Mit gondoltok?
(Privátokat nem kérek!!!!)
Googlizzatok rá, hogy a szakértők szerint, ezt hogy lehet elérni és próbálkozzatok!
De sokszor olvasom itt, hogy nem minden lány képes rá…
Egyszerűen nem figyel rád a párod. A szex akkor jó ha a végén mindketten kielégültök.
Ha ő nem törekszik az orgazmusodra akkor nem vagy elég fontos neki.
Én addig nem élvezek el amíg a partnerem el nem élvez.
Próbáld ki, hogy mielőtt elélvezne valahogy (pl.: fel kell ülnöd, vagy valami) abbahagyjátok és mond meg neki, hogy ő sem elégít ki téged, neked is magadnak kell megoldani, ő is oldja meg a végét magának.
25/F
"Ő már a sokadik ember akin azt veszem észre hogy nem érdekli őket hogy nekem jó-e"
Ez a kapcsolat határozottan nem jó...
Nem csak a szex a mozgatórugó, hanem a szeretet, figyelem, tisztelet. Itt nincs egyik sem.
Elmondtad, hogy neked hogy van orgazmusod, ő pedig magasról lesz*rja. Nem érdekeli veled mi van. Ez minden, csak nem jó kapcsolat. Az a fontos, hogy a farka kielégüljön, és ennyi. Ez hol jó kapcsolat kérdező?
HA próbálkozna, lesné a kívánságaidat, az lenne a jó kapcsolat. Kérdezgetné, hogy jó, és figyelne, hogy kielégülj. Az, hogy bedugja, elmegy, aztán te meg csinálj amit akarsz minden csak nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!