Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Szexeltetek már valakivel szánalomból?
Ha igen, mi volt a szituáció?
Ha nem, és nem is tartjátok ezt “normális” dolognak, akkor mi ezzel a problémátok?
Nekem volt. Ez így, hogy “szánalomból”, csúnyán hangzik, de azért oráloztam neki mert megsajnáltam…
Motoros neuronbetegsége volt, degeneratív idegrendszeri elváltozás miatt a srácnak (azóta már meghalt szegény), emiatt részlegesen lebénult, de akkoriban még tudott járni is csak nehézkesen, ezért általában kerekesszékben volt. Igényes és okos fiú volt, kedves is… Az után volt, hogy okoztam neki egy kis örömet, hogy két teljesen ismeretlen lány elkezdte csak úgy a semmiből szekálni és megalázni.
Akkor annyira megsajnáltam, hogy amikor kettesben maradtunk, akkor így próbáltam felvidítani.
Én emiatt nem érzem magam rosszul, inkább amiatt van/volt kis lelkiismeretfurdalásom, hogy hiába volt nagyon kedves fiú és lehetett volna akár hosszabb élete is, én sem jöttem volna vele össze hosszútávra, akármennyire is tetszett volna a személyisége.
De én voltam az első neki és nem tudom, hogy utánam volt e valaha nővel… Szóval mindenképpen örülök, hogy legalább egyszer megtapasztalhatta a szexnek egy formáját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!