Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Szexeltetek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Szexeltetek már valakivel szánalomból?

Figyelt kérdés

Ha igen, mi volt a szituáció?

Ha nem, és nem is tartjátok ezt “normális” dolognak, akkor mi ezzel a problémátok?

2023. szept. 2. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

Még nem volt ilyen, de én nem tudok nemet mondani, így nem kizárt hogy lesz ilyen.

Szerintem nem gáz ha a csaj belemegy

2023. szept. 2. 17:47
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Gyerekek ne várjatok már szánalomszexet! Sokkal-sokkal kevesebb nő hajlandó erre mint ahányan erre be akarnátok "nevezni". Olyan 1:1000 az arány (de lehet alábecsülöm). Ha erre vársz akkor életed végéig szűz maradsz.
2023. szept. 2. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

6-os tényleg jó volt ezt olvasni! Nekem, ez az eset azértis különleges mert hasonló helyzetben vagyok, mint az a srác volt. Igaz én nem vagyok tolószékes, hanem bottal járok.

És jó volt olvasni azt, hogy van még olyan lány, aki meglátja az értéket ott, amin mások csak gúnyolódnak. Amiatt ne érezz bűntudatot, hogy nem jöttél volna össze a sráccal.

(hosszabban kifejthetném én kivel jönnék össze és kivel nem, vagy hogy miért nem akarok gyereket, de most nem ez a lényeg)

Barátok voltatok, és ez a lényeg. Boldoggá tetted a srácot!

Szavakkal nehéz kifejezni azt, hogy milyen jó volt ezt olvasni

2023. dec. 17. 14:55
 14/16 anonim válasza:
4%
Nyugi téged nem fog leszopni senki sem, de a botoddal legalább meg tudod magad védeni a csúnya, gonosz lányoktól
júl. 19. 21:14
 15/16 anonim ***** válasza:
14 -es! Ki mondta neked, hogy ez a kérdés rólam szól ? Szövegértés...
júl. 20. 08:17
 16/16 anonim ***** válasza:

6os, megkönnyeztelek. Szép, romantikus és önzetlen sztori. És az is, ahogy gondolsz erre.

Remélem, megbecsül az a személy, aki most a párod.❤️

júl. 20. 13:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!