Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért halk egy nő szex közben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért halk egy nő szex közben? Miért viselkedett így?

Figyelt kérdés
Alig lehetett hangját hallani, csak a lélegzése változott, néha sóhajtott. Mikor elment akkor egy nagyon halk nyögés hagyta csak el a száját. Pedig nálam voltunk, itt úgy sikíthat ahogy akar, nem érdekel a szomszédok véleménye. Mikor a melleit csókolgattam, mondta, hogy inkább a hasát, mert azt jobban kedveli, és ráhúzta a takarót a melleire. Az aktus alatt majdnem az egész felsőtestét takarta a takaró, majd megfordultunk, és ő az egyik kezével támaszkodott, a másikkal meg fogta a takarót maga előtt. Mikor fogtam a csípőjét akkor lejjebb lassult, de mikor elvettem a kezem, akkor folytatta. Nagyon úgy éreztem, mintha a szükségesnél többet nem akarna érintkezni velem, mégis kb végig csókolóztunk, és ő volt ebben a rámenős. Majd mikor a végén mind a ketten elmentünk, és végigfeküdt rajtam, akkor is végig közöttünk volt a takaró, amit össze is kent, mert persze totál nedves volt, és vagy 3x bocsánatot kért, hogy nem akarta. Az első együttlétünk volt, de már 2 hónapja járunk, és szerintem megvan közöttünk a kémia. 24F

2023. szept. 1. 12:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#20 nekem is vannak olyan dolgok magamon amik nem tetszenek és pont emiatt hittem azt, hogy gátlásos leszek. Baromi hamar ellilant ez (nekem) egyszerűen: láttam, éreztem, hogy a másik baromira kíván és el is mondta, hogy szépnek tart, jól nézek ki. Ha emellé iszonyat szenvedélyesen megcsókol, érzem hogy élvezi és élvezi, hogy velem van, akkor az elég. Nem mondom, hogy mindenkinek elég, aki NAGYON gátlásos annak nem, de szerintem sokakon segít.:)
2023. szept. 2. 18:40
 22/22 anonim ***** válasza:
86%

21.

Igazából ez lenne a normális. Mindegy, hogy ki hogy néz ki, akár férfi, akár nő, ha a páromnak úgy tetszek ahogy vagyok, akkor ez a lényeg, és semmi más nem számít.

Nem baj, ha lóg a cici, nem gond ha kicsi a penna, ha a partneremnek jó vagyok, akkor mindenki más le van füttyentve.

20#

2023. szept. 2. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!