Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért halk egy nő szex közben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért halk egy nő szex közben? Miért viselkedett így?

Figyelt kérdés
Alig lehetett hangját hallani, csak a lélegzése változott, néha sóhajtott. Mikor elment akkor egy nagyon halk nyögés hagyta csak el a száját. Pedig nálam voltunk, itt úgy sikíthat ahogy akar, nem érdekel a szomszédok véleménye. Mikor a melleit csókolgattam, mondta, hogy inkább a hasát, mert azt jobban kedveli, és ráhúzta a takarót a melleire. Az aktus alatt majdnem az egész felsőtestét takarta a takaró, majd megfordultunk, és ő az egyik kezével támaszkodott, a másikkal meg fogta a takarót maga előtt. Mikor fogtam a csípőjét akkor lejjebb lassult, de mikor elvettem a kezem, akkor folytatta. Nagyon úgy éreztem, mintha a szükségesnél többet nem akarna érintkezni velem, mégis kb végig csókolóztunk, és ő volt ebben a rámenős. Majd mikor a végén mind a ketten elmentünk, és végigfeküdt rajtam, akkor is végig közöttünk volt a takaró, amit össze is kent, mert persze totál nedves volt, és vagy 3x bocsánatot kért, hogy nem akarta. Az első együttlétünk volt, de már 2 hónapja járunk, és szerintem megvan közöttünk a kémia. 24F

2023. szept. 1. 12:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

Lehet örült, hogy vége van és "megszabadult" tőled és a tehertől.

A pisi meg... pl. nekem sosem kell rögtön orgamus után pisilnem. Akkor rohanok rögtön mosdóba ha belém élvezet a párom és nem akarom összekenni az ágyat.

2023. szept. 1. 14:02
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
szégyenlős volt az tuti
2023. szept. 1. 14:10
 13/22 anonim ***** válasza:
52%
az egyik exem is szégyellte hogy ennyire élvezi, félős volt, vagy félt hogy nem tetszik nekem amit látok ott lent.. ilyesmik, de nekem ez is tetszett igazából. valaki szereti a kicsit félőseket. Mások meg az ordas krvákat akik hanyatt vetik magukat egyből :D én az előbbit preferálom.
2023. szept. 1. 14:12
 14/22 anonim ***** válasza:
93%

Mert gátlásos volt szegény.

Gondolom szégyellte a melleit azért takargatta a takaróval. Nem merte még elengedni magát és felhőtlenül élvezni a dolgot. Erősítsd meg sokszor, mondd neki hogy milyen szép, milyen szexi, kényeztesd minden porcikáját. Az együtt fürdés is jó ötlet.

Legyél vele türelmes és gyengéd.

Nekem ezek a dolgok segítenek mert én is ilyen félénk, gátlásos vagyok egy új kapcsolatban.☺️

28/N

2023. szept. 1. 14:21
 15/22 anonim ***** válasza:
Kicsi volt a meret neki!!
2023. szept. 1. 14:40
 16/22 A kérdező kommentje:
15, az biztos hogy nem😅😝🙈
2023. szept. 1. 15:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat dicsérgeted és elhalmozod bókokkal akkor nőni fog az önbizalma és elhiszi hogy szép ő is. Nem mindenki oldódik fel az első együttlétkor és nem mindegyikünk sikít kielégüléskor.
2023. szept. 1. 15:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát az orgazmus meg a pisi közt ne keress összefüggést, mert nálam pl nincs így. Szóval szerintem legközelebb kérdezz rá, hogy mit szeretne vagy csak bátorítsd, hogy irányítson úgy ahogy szeretne, hogy neki jó legyen:)

Szégyenlős. Ennyi. Dícsérgetsd. Nem kell túltolni, de szavakban IS fejezd ki mennyire szexinek találod.

És ne csak akkor csókold, puszild, öleld meg ha szexelni akarsz hanem amúgy is. Nagyon más benyomást adsz, nagyon sokat tud adni ez nekünk nőknek szerintem.

2023. szept. 1. 16:56
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én speciál orgazmus után rögtön nem is tudok pisilni. Kell egy pár perc..

Nem hiszem egyébként hogy úgy élvezte volna a szexet, ez persze nem feltétlen a te hibád. Ha ennyire szégyenlős szerintem magának se szokta csinálni, nem is igen ismeri a saját testét se. Kb csak tapogatóztok a sötétben még nála.

2023. szept. 1. 17:05
 20/22 anonim ***** válasza:
76%

Erre nagyon nehéz lesz a megoldás.

Szégyellős,gátlásos, és nincs önbizalma.

Nem elégedett a saját testével. Ez elég nagy baj, mert tönkreteszi a jó szexet.

Sajnos sokan vannak így.

Vsn nő, aki csak melltartóban mutatkozik, van aki csak teljes sötétben hajlandó, van aki hátulról nem hajlandó, mert szégyelli a "kakaóscsigájàt".

Sajnos ezekre nehéz a megoldás.

2023. szept. 2. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!