Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért halk egy nő szex közben? Miért viselkedett így?
Lehet örült, hogy vége van és "megszabadult" tőled és a tehertől.
A pisi meg... pl. nekem sosem kell rögtön orgamus után pisilnem. Akkor rohanok rögtön mosdóba ha belém élvezet a párom és nem akarom összekenni az ágyat.
Mert gátlásos volt szegény.
Gondolom szégyellte a melleit azért takargatta a takaróval. Nem merte még elengedni magát és felhőtlenül élvezni a dolgot. Erősítsd meg sokszor, mondd neki hogy milyen szép, milyen szexi, kényeztesd minden porcikáját. Az együtt fürdés is jó ötlet.
Legyél vele türelmes és gyengéd.
Nekem ezek a dolgok segítenek mert én is ilyen félénk, gátlásos vagyok egy új kapcsolatban.☺️
28/N
Hát az orgazmus meg a pisi közt ne keress összefüggést, mert nálam pl nincs így. Szóval szerintem legközelebb kérdezz rá, hogy mit szeretne vagy csak bátorítsd, hogy irányítson úgy ahogy szeretne, hogy neki jó legyen:)
Szégyenlős. Ennyi. Dícsérgetsd. Nem kell túltolni, de szavakban IS fejezd ki mennyire szexinek találod.
És ne csak akkor csókold, puszild, öleld meg ha szexelni akarsz hanem amúgy is. Nagyon más benyomást adsz, nagyon sokat tud adni ez nekünk nőknek szerintem.
Én speciál orgazmus után rögtön nem is tudok pisilni. Kell egy pár perc..
Nem hiszem egyébként hogy úgy élvezte volna a szexet, ez persze nem feltétlen a te hibád. Ha ennyire szégyenlős szerintem magának se szokta csinálni, nem is igen ismeri a saját testét se. Kb csak tapogatóztok a sötétben még nála.
Erre nagyon nehéz lesz a megoldás.
Szégyellős,gátlásos, és nincs önbizalma.
Nem elégedett a saját testével. Ez elég nagy baj, mert tönkreteszi a jó szexet.
Sajnos sokan vannak így.
Vsn nő, aki csak melltartóban mutatkozik, van aki csak teljes sötétben hajlandó, van aki hátulról nem hajlandó, mert szégyelli a "kakaóscsigájàt".
Sajnos ezekre nehéz a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!