Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért halk egy nő szex közben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért halk egy nő szex közben? Miért viselkedett így?

Figyelt kérdés
Alig lehetett hangját hallani, csak a lélegzése változott, néha sóhajtott. Mikor elment akkor egy nagyon halk nyögés hagyta csak el a száját. Pedig nálam voltunk, itt úgy sikíthat ahogy akar, nem érdekel a szomszédok véleménye. Mikor a melleit csókolgattam, mondta, hogy inkább a hasát, mert azt jobban kedveli, és ráhúzta a takarót a melleire. Az aktus alatt majdnem az egész felsőtestét takarta a takaró, majd megfordultunk, és ő az egyik kezével támaszkodott, a másikkal meg fogta a takarót maga előtt. Mikor fogtam a csípőjét akkor lejjebb lassult, de mikor elvettem a kezem, akkor folytatta. Nagyon úgy éreztem, mintha a szükségesnél többet nem akarna érintkezni velem, mégis kb végig csókolóztunk, és ő volt ebben a rámenős. Majd mikor a végén mind a ketten elmentünk, és végigfeküdt rajtam, akkor is végig közöttünk volt a takaró, amit össze is kent, mert persze totál nedves volt, és vagy 3x bocsánatot kért, hogy nem akarta. Az első együttlétünk volt, de már 2 hónapja járunk, és szerintem megvan közöttünk a kémia. 24F

2023. szept. 1. 12:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Szégyenlős volt, tapasztalatlan, ilyen a stílusa.

Sajnos pontosat mi sem tudunk.

2023. szept. 1. 12:39
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha erre magadtól nem jössz rá nem sok eszed van:)
2023. szept. 1. 13:12
 3/22 A kérdező kommentje:
De miért szerintetek szégyellte magát, vagy nem élvezte, vagy mi a baj?
2023. szept. 1. 13:15
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehet hogy szégyenlős. Nyilván azért takargatta magát a takaróval.

A hang meg... Van aki ilyen típus van aki olyan. Ő lehet akkor se fog hangokat kiadni ha már jobban feloldódott. Lehet hogy ő ilyen halk típus. Én ha akarnám se tudnám visszafogni magam ilyen téren. Nem vagyunk egyformák.

2023. szept. 1. 13:18
 5/22 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám szerintetek oldani a szégyenlősségét? Zuhanyozzunk együtt? Mossam meg az egész testét gyengéden? Mell masszázs? Vagy hogyan?
2023. szept. 1. 13:25
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a típus akkor kb sehogy. Mert akkor ilyen lesz 10 év múlva is. De lehet hogy csak több együttlét kell, hogy feloldódjon.
2023. szept. 1. 13:27
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Mondtad neki hogy szexi tetszik, stb.? Tudtàra adod?

Ha jártok, feltételezem kommunikáltok is, esetleg tőle is megkérdezheted.hogy láttad H takarja magát, de te total beindulsz az alakjatol testetol, és az rossz hogy ő takarja közben. Stb. Őszintén

2023. szept. 1. 13:28
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Csavard csak meg az IFA szelepet, majd' kiereszti a sűrített levegőt úgy, hogy megsüketülsz!
2023. szept. 1. 13:34
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Szégyenlős, nem tud feloldódni, még nem nyílt ki a szexualitása, hívhatjuk bárhogy.

Ez általában korral jár, idővel elmúlik.

Én is hasonló voltam.

Azért arra kíváncsi lennék miből gondolod, hogy elment?

Mert a leírásod alapján a nyakamat ráteszem, hogy nem.

33/N

2023. szept. 1. 13:48
 10/22 A kérdező kommentje:
#9 akkor egyszer nyögött egy kicsit, és kb teljesen eltolt, elment mosdóba, aztán kicsit még visszacsaltam. Nem orgazmus után kell pisilnie a nőknek? Az előző párom mondjuk idősebb volt, de vele is ez volt.
2023. szept. 1. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!