Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak most, hogy így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most, hogy így viselkedett szex után?

Figyelt kérdés
Van egy barátom. Tudja, hogy meleg vagyok. Nemrég szakított egy lánnyal, de szerintem nem is szerette. Buliban voltunk berúgott, és ölelgetett. Akkor nem történt semmi csak megcsókoltam. Másnak kérdezgette, hogy nekem tetszik meg ilyeneket. Meg kérte hogy simogassam, meg puszilgassam. Mert ő amúgy heteró csak szereti ha hozzábújok azt mondta. Meg hogy szerinte jól nézek ki, meg nem is érti, hogy miért a fiúkat szeretem. És élvezi, hogy a csajok odavannak értem mégis őt szeretgettem. Történt köztünk orális szex, és megbeszéltük, hogy análisan is csinálni fogjuk. Ő volt a passzív, akkor élvezte állt neki, élvezte. Mégis szex után könnyezett, meg olyanokat mondott, hogy ő nem b!!! nekem kellett volna lebeszélni erről, meg hogyha szeretném nem dugtam volna meg. Most mit csináljak? Lehet hogy nem vonzódik a fiúkhoz, csak belement? Vagy nem tudja elfogadni hogy vonzódik a fiúkhoz?
2019. márc. 20. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Biztosan nem hetero, csak meg nem vallotta be önmagának
2019. márc. 20. 20:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele megértetni, hogy semmi rosszat nem tettünk. Mert kedvelem nagyon olyan félénk, szerintem szorong ettől. Azt hittem, hogy lehet ebből kapcsolat.
2019. márc. 20. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Félre ne értsd, nem okoskodni próbálok, de akkora nagy frusztráció van benne, hogy elképzelni is nehéz. Nagyon szégyelli magát, hogy volt ilyen "gyenge" és belement ebbe, most már bánja, főleg azt, hogy még élvezte is és/vagy hogy a teste így elárulta. Nem a legbölcsebb döntés volt ez a szex, vagy az ilyen fajta "vigasztalás" Tőled, mert ezekből azért látszik hogy valamilyen pozitív érzelmeket igen is táplált a lány irányába, vagy azirányba, hogy volt ott valaki,és most hogy nincs ott, hiányzik neki.

Tőled pedig kapott egy új lehetőséget, amiről nem biztos, hogy mindig pozitívat hallott, lehet a családja se támogatná, ha kiderülne ez róla.

Magyarul, nagyon elnyomja magában az érzelmeit. Amit eddig mondtál neki az úgy jó is, folytasd és támogasd abban, hogy nem baj ha élvezte, ettől még nem másmilyen. Ugyanaz a jó ember.

Hajrá! :)

2019. márc. 20. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem csináltatok semmi rosszat...Ha ő telljesen heteró lenne,akkor már az orálba se ment volna bele,nemhogy az análba...Biztosan NEM heteró.Minimum biszex.Ezt kellene vele megértetned valahogyan.
2019. márc. 20. 21:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem egyből szexeltünk, ez három hónap alatt történt hogy eljutottunk a szexig. És ő közeledett hozzám, hogy éreztessem hogy fontos nekem meg ilyenek. De ezt betudtam annak hogy érzelmes, nem használtam ki a zavarodottságát.
2019. márc. 20. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen. Egy izmos srác, igazi kondis szexi...Úgy kell tenni, mitha meg se történt volna és néha újra akarja majd amúgy. Legalábbis nála így van. :D Ja és felületes ismerős volt aki vhogy megérezte hogy a fiúk is bejönnek :D
2019. márc. 20. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Elfelejtetted mondani dugás után hogy no-homo!
2019. márc. 21. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!