Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétmentünk a barátnőmmel 22 és 24 évesen, mert még élni akart. Most 27 éves vagyok, ő 25, és sokkal jobb az ágyban. Ennyire számít a partnerek száma?
28!
Az nem hímribi, hanem egy igazmondó ember.
Kérdezőke!
Ne játszd az önjelölt pszichomókust a minimális tudásoddal meg a balfék mentalitásoddal. Nincs gondom az önbizalommal, viszont neked cuckoldként túlzottan sok van belőle, csak nem értem, hogy mire.
#33 milyen cuckold?
Szakítottak nem voltak együtt.
Fogalomzavar az van...
34!
Benne van a kommentben a válasz...
35!
Te utána összejöttek. Tehát fogalomzavar maximum nálad.
#36 lehet hogy utána összejöttek. De amikor mással szexelt nem voltak együtt.
Mivel akkor nem voltak együtt nem megcsalás és nem is cuckold.
Cuckold akkor lenne ha akkor szexelne mással mikor kapcsolatban vannak.
37!
Tök mindegy, cuckold beállítottságú az ember, mert összejött a krvával.
Hogy miért nem engedte neked korábban az arcra élvezést? Mert nem volt meg nála a kattanás. Nem konkrét pasihoz fűződik az ilyen, hanem olyan helyzetbe került, amikor ez izgatóan hatott rá.
Én 3 nővel próbáltam az anált, hol az ő kérésükre, hol én voltam kíváncsi, de egyikkel sem jött be. A mostaninál meg volt egy pillanat, amikor egyszerre jött mindkettőnknél a vágy és azóta fergeteges a popsiszex köztünk. És ha más partner után néznék, akkor már vele is kívánnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!