Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szétmentünk a barátnőmmel 22...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétmentünk a barátnőmmel 22 és 24 évesen, mert még élni akart. Most 27 éves vagyok, ő 25, és sokkal jobb az ágyban. Ennyire számít a partnerek száma?

Figyelt kérdés
Én voltam neki a második férfi, akivel szexelt és utánam három év alatt lefeküdt 17 férfivel, volt akivel csak egyszer, volt akivel hónapokon keresztül napi szinten. Most újra összejöttünk, és kijelentette, hogy most már meg tud állapodni mellettem. Amit észrevettem, hogy enged mindent, amit régebben nem és sokkal jobb is az ágyban, mint előtte, pedig előtte is nagyon ügyes volt. De pl, most már van olyan, hogy ő léri, hogy élvezzek az arcára vagy szájába, plusz engedi seggbe is, hogy elmenjek, de ez csak néhány példa. Ennyire számít egy nőnél, hányan dugták meg? Ha igen, miért?
2023. aug. 29. 11:20
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
72%

Számít a tapasztalat, de az is hogy felfedezte önmagát és fokozatosan megtanulta elengedni az értelmetlen gátlásokat, a másoknak való megfelelési kényszereket. A kettő együtt teszi.

A "most már meg akarok állapodni" szöveg az ami inkább prückös... kutyából nem lesz szalonna, ez csak egy átmeneti állapot lesz nála.

2023. aug. 29. 12:06
 12/41 anonim ***** válasza:
70%
Szóval bro' akkor nem fog félrelépni s marad melletted, ha MINDEN téren alaposan túlteszel az összes eddigi elődödön. Ha ez nem áll akkor csak ideiglenes érzelmi pótlék leszel neki, utána megint hajtani fogja a vére.
2023. aug. 29. 12:07
 13/41 anonim ***** válasza:
89%
Azért remélem ez idő alatt te is karóra húztál néhàny muffot..
2023. aug. 29. 12:11
 14/41 anonim ***** válasza:
69%
#12: Ez tökre nem így működik:D nőként mondom
2023. aug. 29. 12:13
 15/41 anonim ***** válasza:
77%

Na, ilyen nőtől mentsen meg az isten!

Egészségedre.

2023. aug. 29. 12:19
 16/41 anonim ***** válasza:
63%
Egyáltalán nem áll messze a krvától. Hagytad, hogy szétbaszasa magát, aztán meg olyan balfsz voltál, hogy vissza is fogadtad.
2023. aug. 29. 12:26
 17/41 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem, egy farokkal miért nem tudja feloldani az arcra élvezésre való gátlását. Egyszer csak valaki szex végén automatikusan ráverte, és onnantól rájött, hogy amit nekem alapból nem engedett, az amúgy neki tetszik?
2023. aug. 29. 12:29
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Azért az nem egy szolíd, konszolidált nő aki folyamatosan dug idegenekkel.
2023. aug. 29. 12:30
 19/41 anonim ***** válasza:
36%

Na ezért jó a tapasztalt nő.

Hagyni kell, hagy menjen, aztán visszafogadni.

2023. aug. 29. 12:36
 20/41 anonim ***** válasza:
63%

17!

És te egy ilyet visszafogadtál, grat.

19!

Igen, de ehhez nem kell kúrni a fél várossal.

Hagyni kell, de nem kell visszafogadni. Maximum akkor, ha egy kis cuckold köcsög vagy.

2023. aug. 29. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!