Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szétmentünk a barátnőmmel 22...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétmentünk a barátnőmmel 22 és 24 évesen, mert még élni akart. Most 27 éves vagyok, ő 25, és sokkal jobb az ágyban. Ennyire számít a partnerek száma?

Figyelt kérdés
Én voltam neki a második férfi, akivel szexelt és utánam három év alatt lefeküdt 17 férfivel, volt akivel csak egyszer, volt akivel hónapokon keresztül napi szinten. Most újra összejöttünk, és kijelentette, hogy most már meg tud állapodni mellettem. Amit észrevettem, hogy enged mindent, amit régebben nem és sokkal jobb is az ágyban, mint előtte, pedig előtte is nagyon ügyes volt. De pl, most már van olyan, hogy ő léri, hogy élvezzek az arcára vagy szájába, plusz engedi seggbe is, hogy elmenjek, de ez csak néhány példa. Ennyire számít egy nőnél, hányan dugták meg? Ha igen, miért?
2023. aug. 29. 11:20
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Utolsó, te tele vagy önbizalomhiánnyal. Ezidő alatt én is dugtam meg csajokat, szóval nem volt megalázó. Persze ha megtiltotta volna, hogy mással szexeljek, akkor felejtős lett volna a visszaengedés. Ráadásul mialatt ő kiélta magát, azalatt velem ks szexelt sokszor.
2023. aug. 29. 12:41
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes felvetés.

Voltam már jó pár nővel és nem feltétlen vettem észre párhuzamot a sok partner és a jó szex között. (én inkább a korral vonnék párhuzamot ha már muszáj)

Voltam egy csajjal aki pontosan tudtam milyen kategória, kb a fél város átment rajta, hát átmentem én is...inkább hagyjuk.

A volt barátnőmnek én voltam a harmadik, ő klasszisokkal jobb volt az ágyban és úgy levett szájjal mint kb senki azelőtt.

De ahogy olvasom, ez is relatív, ki mitől gondolja azt, hogy valaki jó az ágyban.

Számomra az a jó ha nem prűd, élvezi, szereti a szexet, és ezt nem fél kimutatni. Ez a legfontosabb illetve a kommunikáció. (Ehhez pedig nem kell sok partner.)

Tök mindegy, hogy valaki lefeküdt 20 férfival, nem fogja tudni, hogy én például nem szeretem ha a golyóimat nyalogatják.

Jó pár lánnyal találkoztam akin láttam, hogy rendesen megfeszül csak nehogy valami hang kijöjjön belőle vagy véletlen eltorzuljon az arca.

Ha valami, akkor ez kiábrándító.

Hiába kéri utána, hogy élvezzek az arcára, vagy a popsijába.

38/F

2023. aug. 29. 12:46
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
22-vel egyetértek.. nem attól függ hogy ki milyen jó az àgyban hogy korábban hányan dugták meg.. volt olyan barátnőm akinek 5-6 kapcsolata volt előttem és találkoztam ribivel is akinek több 100 de lehet 1000 és nemsok különbség volt
2023. aug. 29. 12:51
 24/41 Rocco20 ***** válasza:
4%
Küldj kèpet róla ès elhiszem, hogy nem vagy kamu.
2023. aug. 29. 12:52
 25/41 anonim ***** válasza:
70%
Ja kamu :D :D
2023. aug. 29. 13:02
 26/41 anonim ***** válasza:
93%
Aki a csaj logikáját követné, figyelmébe ajánlom a mondást: jó pap is holtig tanul...
2023. aug. 29. 13:11
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

#21 aham, most ha közben dugott veled is rendszeresen akkor mire is vagy rácsodálkozva? Mert akkor elvileg "folyamatában" tapasztalnod kellett volna, hogy milyen...

Bocs, de látok némi ellentmondást.

2023. aug. 29. 13:11
 28/41 anonim ***** válasza:
38%
22 és 23 nak üzenem, hogy amelyik pasi lenézi és ribncozza azt a nőt, aki sok pasival volt, majd ő maga is egy lesz a sorban... az ugyanolyan erkölcstelen kis hímribi;)
2023. aug. 29. 13:16
 29/41 anonim ***** válasza:
52%

És mégis miért üzened? :D

Kit néztem vagy ribäncoztam le?

2023. aug. 29. 13:21
 30/41 anonim ***** válasza:
56%

"volt barátnőmnek én voltam a harmadik,"

🤡🤡🤡🤡

2023. aug. 29. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!