Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 centi alatti férfi valóban selejtnek számít?
Figyelt kérdés
Nekem pl. 14 cm a méretem ráadásul elég vékony is mellé. Emiatt nem merek leszólítani egy lányt sem. Félek attól hogy vissza fognak utasítani emiatt. Mai lányok ezzel a mérettel kiröhögnének csak. Nem hiszem hogy bármelyik lánynak elég lesz. Ahogy írták korábban lehet valaki bármennyire is férfias, elég illuzióromboló ha kicsi a farok és abszolút férfiatlan. Meg az álszentség is csúcsra van járatva rendesen. Még hogy nem a méret a lényeg... Jobb a fájdalmas igazság mint a kegyes hazugság. Utálom ezt a világot. Nem tudom magam elfogadni. Szerintetek van kiút a komplexusbol vagy felejtsem el a szexet egy életre? Szex nélkül is lehet teljes életet élni?2023. aug. 18. 20:32
1/32 anonim válasza:
Lehet. Felejtsd el a szexet.
22L
3/32 anonim válasza:
Nekem pont emiatt nem adtak új forgalmit az okmány irodában.
4/32 anonim válasza:
Akkor a férfiak 70%-a "selejt" lenne, mivel 14-16 cm az átlagméret. Viszont nekem úgy tűnik nem csak a férfiak 30%-ának van nője.
Amúgy meg bro' hogy is akarsz ismerkedni, odaállsz és mondod a csajnak szia Jani vagyok és 14 cm a kukacom, vagy hogy? 😅 Nem derül ki a méreted amíg nem vagy valakivel az ágyban. Ott meg kiderül hogy elég-e vagy sem. Ha nem elég akkor is legalább dugtál egy jót, s majd lesz olyan csaj akinek elég lesz (amúgy 14 cm átlagméret).
5/32 A kérdező kommentje:
Értem hogy ismerkedésnél nem azzal fogod meg a csajt de ha a nadrágot kell lehúzni onnantól van hopp aztán kopp.
2023. aug. 18. 20:43
7/32 anonim válasza:
#5 okés haver, nekem is hasonló van, te akkor szorongj a méreted miatt én meg dugom helyetted is a csajokat :)
8/32 A kérdező kommentje:
Sok szerencsét hozzá, aztán nehogy az legyen hogy 1 dugás után faképnél hagynak.
2023. aug. 18. 20:53
9/32 anonim válasza:
#8 na bumm, akkor nem lesz folytatás az adott csajjal, majd akkor jön a következő. Eddig viszont mindig volt akivel megvolt a szinkron és volt folytatás is :)
10/32 A kérdező kommentje:
#9 Kivel folytattad te? Ha szerelmes volt akkor még elnéző tud lenni aztán elhajít mint egy rongyot ha leszáll a rózsaszín köd
2023. aug. 18. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!