Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban vannak olyan magyar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban vannak olyan magyar nők akik szexeltek már fekete bőrszínű férfival vagy ez csak mítosz?

Figyelt kérdés
Egy barátom elmondása szerint az anyukája többször randizott már néger férfival, de nem tudom, hogy tényleg hiteles infó-e
2023. aug. 11. 12:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

Miért ne lehetne hiteles? A fekete férfi is "csak" férfi, semmi extra tulajdonsággal.

Vagy most a farok mérete miatt? Vagy miért lenne más egy fekete, roma, magyar, erdélyi, kínai, stb férfi?

2023. aug. 11. 12:56
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Biztos van magyar nő akit megdugott már fekete férfi, nem is kevés, persze a többség szexuálisan undorodik a fekete férfiaktól.
2023. aug. 11. 12:58
 3/13 A kérdező kommentje:
Alapvetően azért, mert Magyarország legtöbb területén nem sok néger emberrel lehet találkozni, maximum csak egyetemi városokban lelhetőek fel.
2023. aug. 11. 12:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
rengeteg egyetem van, mindenhol talalni negert
2023. aug. 11. 13:03
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Ááá biztos egy ilyen eset sincs, kizàrt.
2023. aug. 11. 13:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Apám nigériai, anyám magyar , én még félvér vagyok. Nyugodj meg, vannak még más nők is akik éltek nemi életet nem fehér férfiakkal!
2023. aug. 11. 13:59
 7/13 anonim ***** válasza:
43%
Van egy hölgy ismerősöm akinek van egy gyönyörű szép félvér lánya. Az apa afrikai. Miért is lenne ez mítosz? Húsz-harminc évvel ezelőtt is volt ilyen
2023. aug. 11. 14:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Olyan buta vagy .

Miért lenne mítosz

Sodeindre Dorkának vagy kinek így van férje

Akkor ott van Pákó meg annak a Nője is magyar

.

2023. aug. 11. 14:08
 9/13 A kérdező kommentje:
JaJjÉnOlYaNkIsBuTaVaGyOk🤤🤤🤤🤤🤤
2023. aug. 11. 14:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Persze bőven.

Pl. nagyon népszerű tánc ma az afrikai eredetű Kizomba, rendszeresen tartják a workshopokat feketék, meg az ilyen bulikba sok itt élő fekete fiatal férfi is jár, jellemzően egész kultúráltak.

Én azt tapasztaltam, hogy táncos körben levő nőknek túlságosan is bejönnek a feketék…

2023. aug. 11. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!