Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 16 centi alatti férfi valóban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 centi alatti férfi valóban selejtnek számít?

Figyelt kérdés
Nekem pl. 14 cm a méretem ráadásul elég vékony is mellé. Emiatt nem merek leszólítani egy lányt sem. Félek attól hogy vissza fognak utasítani emiatt. Mai lányok ezzel a mérettel kiröhögnének csak. Nem hiszem hogy bármelyik lánynak elég lesz. Ahogy írták korábban lehet valaki bármennyire is férfias, elég illuzióromboló ha kicsi a farok és abszolút férfiatlan. Meg az álszentség is csúcsra van járatva rendesen. Még hogy nem a méret a lényeg... Jobb a fájdalmas igazság mint a kegyes hazugság. Utálom ezt a világot. Nem tudom magam elfogadni. Szerintetek van kiút a komplexusbol vagy felejtsem el a szexet egy életre? Szex nélkül is lehet teljes életet élni?
2023. aug. 18. 20:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%
#10 hát'nem'tom, egyetlen kapcsolatom sem farokméret miatt ért véget :)
2023. aug. 18. 21:09
 12/32 A kérdező kommentje:
De az is igaz hogy van az a pénz amiért nem dob el... Kisfarkú vállalkozó férj esete mikor a feleség egy nagyfarkú szeretővel orrba-szájba csalja a paliját.
2023. aug. 18. 21:10
 13/32 anonim ***** válasza:
15%
Ez eddig is így volt 12-es.
2023. aug. 18. 21:14
 14/32 A kérdező kommentje:
#13 Elég szomorú hogy ilyen világot élünk. Szakítani mert nincs gerinc
2023. aug. 18. 21:18
 15/32 anonim ***** válasza:
80%

Hogy számítana már annak?😅

Egy férfi sokkal több dolog a farka méretén kívül. Az olyan nőket akiket csak ez érdekel jobb is ha elkerülöd/hálás lehetsz érte ha otthagynak.

Azon kívül van ujjad nyelved, amit szintén tudsz használni szex közben. Vagy veszel egy nagyobb vibrit és néha használjátok.

Elhiszem hogy az esetlegesen kifogott sekélyes nők miatt alakult ez ki benned, de ha ennyire kisebbségi komplexusod van fordulj pszichológushoz ő majd segít.

2023. aug. 18. 21:25
 16/32 A kérdező kommentje:
#15 Nyalakodással meg ujjazással sokra nem lehet menni. Egy nőnek nagyon kevés. A farokméret úgyis az első helyen van párválasztásnál. A nagy farokkal lehet megtartani egy nőt nem a jó kinézet miatt meg egy szép szempár miatt.
2023. aug. 18. 21:34
 17/32 anonim ***** válasza:
68%
Nekem meg 18 hosszú 15 kerületű de cseszhetem ha 140cm magas vagyok.
2023. aug. 18. 21:34
 18/32 anonim ***** válasza:
82%

#16 Én pl imadom ha nyalnak és nálam inkább az a pasi repülne aki nem nyal vagy rosszul.

Ha szerinted a farokméret az első a párválasztásnál akkor mégegyszer írom olyan nőket fogtál ki akiknek ez volt a fontos. Vagy a nagyot szerették ahhoz voltak szokva olyan volt a p.ncijuk...de biztos van olyan nő akinek a te f.rkad is tökéletes mert nagyon szűk pl.

De nem győzködlek tovább látom elég határozott a véleményed a témában, meg elfogadom ha Te így gondolod. Csak akkor nem értem miért tetted fel a kérdést 😉😉

2023. aug. 18. 21:40
 19/32 anonim ***** válasza:
44%
Hogy hogy csak akkora nektek?
2023. aug. 18. 21:46
 20/32 anonim ***** válasza:
36%
Mit hisztizel itt te picsa
2023. aug. 18. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!