Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 centi alatti férfi valóban selejtnek számít?
Borzasztóan negatív vagy, ami a kisebbségi komplexusodból adódik. 14 cm mondjuk pont az átlag kategóriába esik, de nekem volt dolgom 11-12 centissel is, és nem emiatt lett vége a kapcsolatnak :D:D mellesleg a 14-15-16 a legtöbb nőnek a legmegfelelőbb,mivel se nem túl kicsi,és nem is túl nagy. Pont élvezhető. De írj megint valami negatívumot,hogy nem így van.. A rossz önértékeléseddel van gond,NEM a méreteddel.
22L
Férjemé is átlagos és jól megvagyunk.
40/N
22. Teljesen igazad van!
Hasonló problémával küzdöttem 15cm-es mérettel és sokáig nem mertem kezdeményezni egy nőnél sem. De az ösztönök csak dolgoztam és összejöttem egy csajjal, akinek még ez is nagy volt. Mellette rátaláltam magamra, megjött az önbizalmam és amióta véget ért a kapcsolatunk, mindig találtam magamnak nőt. Aztán feleséget is. Egyszer sem panaszkodtak a méretemre.
Kérdező: túlságosan leköt téged s téma. Ha összejössz egy lánnyal, akkor izgasd fel rendesen és hidd el, nem fogja a vonalzót elővenni, mielőtt magába enged!;)
41F
16 centi alatti férfi valóban selejtnek számít?
Ezt baromságot kitöl halotad kimondta neked?
Pont jó mérete!rajta lévö erek is számitanak!
Technika és meddig birot ,minimum ameddig csaj elnem megy addig kell birnot!és ne akodj méretet pont jó!
Legyen önbizalmat !az a fontos!
Kövér vagy?fogy le és péniszet 1-2cm megnö attól is füg milyen kicsi hogy mennyire vagy kövér!
13cm enyém de 15-16cm megnöt mikkor 88-85 kilo lettem és vastag lett 1cmrel!
Biz önmagadban !ne menj el hamar!sportolj és egy csajt kitudsz elégiteni!
16
Nagyon el vagy tévedve. Sok nő pl a párom is inkább a nyalatást választja attól jobban könnyebben élvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!