Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadja le ennyi lány hogy számít a méret? Szinte az összes barátnőm is azt mondja hogy számít, de ha nyilvánosan feljön ők letagadják...
Figyelt kérdés
Engem meg megszólnak hogy nyíltan kimondom a véleményem.2023. aug. 19. 17:49
1/20 anonim válasza:
Mert van akinek, jobban számít és van a akinek kevésbé és csak szélsőségesen esetben utasítanak vissza emiatt egy pasit. Mivel jó esetben egy férfi nem csak egy péniszből áll, amelyik meg igen az nyilván annyit is ér.
2/20 A kérdező kommentje:
Persze nem ez a perdöntő, de ugyanazok a barátnőim akik amikor kettesben beszélgetünk egyetértenek, hogy sokkal jobb azért egy nagyobbal, ha feljön a téma társaságban azt mondják "nem számít." Ez szerintem képmutatás.
2023. aug. 19. 17:54
3/20 anonim válasza:
Akkor meg egyszerű képlet, kétszínű, felszínes pitshák a barátnőid.
4/20 anonim válasza:
Nem vagyok rá büszke, de hallottam/olvastam beszélgetést nők egymás között péniszről és számít,a nagyot szeretik. Plusz meleg ismerősöm is mondta hogy lányokkal bedzélt erről és kötetlenül neki is mondták hogy a nagyot szeretik :) A pasikat csak nem akarják a nők megbántani, ahogy te pasiként se mondod el a kiszemeltednek/barátnődnek hogy lógósak/kicsik a mellei. Ez ennyi.
F
5/20 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2023. aug. 19. 17:59
6/20 anonim válasza:
Persze h számít
Nem mind1 menórával törnek be az ajtón
8/20 anonim válasza:
En nem szeretem ha hosszu .. az faj max 16cm de inkabb 15cm ami hoszban kellemes
9/20 anonim válasza:
Nem tagadom. Nálam számít. Tágulékony vagyok, be tudom fogadni a nagy méretet is.
10/20 A kérdező kommentje:
Ugyanez a helyzet velem is.
2023. aug. 19. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!