Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek van olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan, hogy egy nő meg van dugva rendesen orgazmus nélkül, vagy csak akkor van megcsinálva, ha el is élvez?

Figyelt kérdés
A feleségemmel beszélgettünk erről és én állítom, hogy akkor sikeres a szex, ha ő is elmegy. Szerinte viszont anélkül is meg van "csinálva rendesen", hogy ő elélvezne. De szerintem csak " udvariaskodik". Szerintetek?

2023. aug. 19. 15:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
Orgazmus nélkül is jól meg tudnak csinálni engem, persze orgazmussal maga a paradicsom :)
2023. aug. 21. 18:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Én kb 10 nővel voltam életemben de mindnek volt orgazmusa mindig. Bár ez nem feltétlen igaz mindenkire. nyilván sok mindentől függ de nekem ez a tapasztalatom. egyébként engem zavarna férfiként ha a páromnak sosem lenne orgazmusa. 37F
2023. szept. 4. 21:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Mi sem arról beszélgettünk, hogy sosincs orgazmusa, csak van, amikor magát a szexet kívánja, nem az elélvezést.
2023. szept. 4. 21:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Orgazmus nélkül semmit sem ér hiába volt "jó".

Olyan mint szagolgatni az ételt és nem enni.

2023. szept. 11. 04:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!