Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ejakuláció után, hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ejakuláció után, hogyan lehet tovább bírni? A párom direktbe akarja utána mert tetszik neki hogy nem bírom, de annyira érzékeny hogy szinte fáj olyankor.

Figyelt kérdés
29F

ma 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Par perc szünet és megnyugszik a makk.
ma 09:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Ő pl tovább szopná vagy hasonló, ez gyakorolható lehet hogy bírjam?
ma 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kell a szünet. Olyankor mindenem is beleremeg ha hozzáérnek. :D nem fáj. 1es voltam.
ma 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérj időt! Mint a sportban. Egyszer én is összejöttem egy nimfomán nővel. Négy óra alatt öt menet volt.Neki ez sem volt elég! Következő hétre beszéltük meg az újabb randit. Soha többé nem mentem el hozzá.
ma 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szóval igaz a legenda és léteznek ilyen "aktív" csajok :P F.
ma 10:56
 6/6 A kérdező kommentje:
5 nagyon is :D
ma 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!