Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Miért szeretitek annyira amikor hátulról vagytok dugva? Nem megalázó?
Lett barátnőm és nagyon szeretjük egymást, szeretünk jókat szexelni. A hagyományos pózokban csináljuk, viszont a barátnőm kedvence amikor kutyapózban és/vagy úgy, hogy ő a hasán fekszik, én pedig úgy hátulról pakolom.
Kérdeztem hogy miért ez a legjobb neki, mondta hogy ilyenkor érzi a legjobban a "férfiasságom", érzi hogy biztos kezekben van, ez mellett én "dolgozok" miközben ő élvezkedik. 🤭 Ez igy van lányok?
Én nem annyira kedvelem és nekem nem is az stimulálja a g pontot.
Rövid ideig cserélgetve a pózokat nem vészes, de nekem volt, hogy fájt közben.
Olvastam én is, hogy sok lány írta itt, hogy kedvence, mert a férfi irányít és bár ennyi még nem bdsm de kicsit ahhoz tudom hasonlítani én annyira nem szeretek a férfi alatt lenni én szeretem amikor meg van az egyensúly esetleg a harc, hogy ki legyjen felül vagy ki érvenyesüljön
Bdsm-et is bevállalnék (megfelelő partner mellett)de csak kipróbálni, de nem tudom még elképzelni, hogy annyira élvezném, de akkor pasitól is kérném, hogy legyjen egy olyan nap amikor én bilincselem ki és én tehetek meg bármit.
Engem zavarna ha csak hátulról akarna valaki dugni bár jó fenekem van, de a többi részem is jó.
Miért lenne megaláz? Szerintem az is csak egy póz a sok közül.
Szeretem, jó érzés, jó mélyre tud menni a farok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!