Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családosok, ki hol tartja a vibrátorokat és hasonló jellegű dolgokat?
Figyelt kérdés
Gáz az ha a sikosító a mosókonyhában van szem elött, vagy épp az óvszer?ma 08:37
1/9 anonim válasza:
Én az ágynemű tartóban az egyik takaró alatt, dobozban :D
2/9 anonim válasza:
Bár nem vagyok családos. Szekrénybe a ruhák között.
3/9 anonim válasza:
Gyerekzáras fiókban. Ha valaki direkt nem keresi, nem találja.
5/9 anonim válasza:
Jó magasan a szekrény tetején egy dobozban. Csak székről érem el én is.
6/9 érdeklődő35 válasza:
Feleségem az egyiket a ruhák közt szekrényfiókban, a másikat a fürdőben, gyerekszemnek nem látható magasságban
7/9 anonim válasza:
5
Ja ja, gondolom amikor épp be vagy indulva és kéne az eszköz, akkor felállsz a székre akrobatikázni mi? Vagy te mindig tudod előre, hogy most épp használni akarod?
6
Hát igen, csak a gyerekek nőni fognak :-)
8/9 anonim válasza:
#7 nem értem miért kell ilyen támadó stílusban kérdezni...
van két kicsi gyerekem úgyhogy nem tehetem meg hogy az ágy mellett tároljam, aztán egyszercsak a gyerek majd előjön a szobából mondjuk egy vendégség kellős közepén anya dildóját lóbálva, hogy nézzétek mit találtam, milyen állat ez? XD
egyébként pedig nem szoktam egyedül használni hanem szex közben szoktunk a cuccokkal játszadozni. és igen akkor felállok a székre és leveszem. ó istenem...addig legalább a pasim megnézheti a fenekem jó szögből :D
9/9 A kérdező kommentje:
8 as imádom <3
ma 11:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!