Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan, hogy egy nő meg van dugva rendesen orgazmus nélkül, vagy csak akkor van megcsinálva, ha el is élvez?
Figyelt kérdés
A feleségemmel beszélgettünk erről és én állítom, hogy akkor sikeres a szex, ha ő is elmegy. Szerinte viszont anélkül is meg van "csinálva rendesen", hogy ő elélvezne. De szerintem csak " udvariaskodik". Szerintetek?2023. aug. 19. 15:48
1/14 anonim válasza:
háááát ez olyan szerintem hogy 99%ban meg van csinálva ha nem megy el de maga a folyamat jó volt nagyon, 100% ha el is megy
2/14 anonim válasza:
Az 1 válaszoló tökéletesen megfogalmazta.
3/14 anonim válasza:
A szexben az orgazmus a hab a tortán, de nélküle is lehet élvezni az egészet.
4/14 anonim válasza:
A szex maga jó, de orgazmus nélkül hosszútávon nem jó!Ha előjáték során elmegyek akkor nem rossz érzés ha az aktus közben nincs orgazmusom,de ha egyáltalán nincs akkor az nem jó érzés.
5/14 anonim válasza:
Az a baj a "ma szexualitásával", hogy túlságosan orgazmus központú. Sokan azt hiszik, csak akkor lehet jó, ha a végén elélveznek. Pedig nem.
6/14 A kérdező kommentje:
Most veszítettem az asszony állításával szemben! :D
Ami azért nem olyan nagy baj, legközelebb nem stresszelek annyira.
2023. aug. 19. 16:23
7/14 anonim válasza:
Én meg tudnám számolni egy kezemen életemben hányszor élveztem el szex közben, pedig 32 vagyok. De ettől még a szexet élvezem. Egy jó szex ha nincs orgazmusom, akkor is jó szex marad.
8/14 anonim válasza:
Egy jó szex orgazmus nélkül is jó szex, életem egyik legemlékezetesebb és szenvedélyesebb aktusakor pl pont nem volt orgazmusom. De azt tegyük hozzá, hogy ahhoz viszont semmi nem ér fel, amikor a férjem orálisan, hüvelyben és análisan is a csúcsra juttat egy heves szex alatt, abba napokig beleborzongok ha eszembe jut.
9/14 anonim válasza:
Sosincs orgazmusom, de eszméletlenül jókat szexeltem életemben.
10/14 anonim válasza:
Nincs olyan, szart sem èr az egèsz, ha nincs orgazmusom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!