Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok egy lánynak 18 éves korára 7 partner vagy ez manapság már inkább csak átlagos?
Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 16:08
11/18 anonim válasza:
Sok, nem sok mindegy.
Ha a te lelkivilágodnak jó akkor jó ha nem akkor meg gondolkodj el.
Az biztos, hogy én ha lány lennék nem engednék be ennyi pasit a lábaim közé ilyen rövid idő alatt.
De ez mindenkinek más...
13/18 anonim válasza:
Én 28 vagyok és szégyenlem kimondani hogy 6 pasival voltam.. egyiket sem bántam meg de soknak érzem.
15/18 anonim válasza:
Hát azt azért ne felejtsük el, hogy nem mindenki puncija átjáró ház.
16/18 Csicuki válasza:
Kérdés az hogy mikor kezdted mert ha egy hét aalatt szedi össze akkor sok XD
Amúgy meg ha jól esett tanultál belőle akkor igazából teljesen mindegy mert a minőség számít nem a mennyiség
17/18 anonim válasza:
18 évesen inkább az érettségi és a továbbtanulás miatt izgulj, mint a b*szás miatt.
18/18 anonim válasza:
Jelentkezem 8.nak! Top10ben lenni még mindig szép 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!