Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos kinézetű srác manapság miért átlagalatti lánynak fele meg, míg az átlagos lányok, átlag feletti férfinek?
Figyelt kérdés
Talán mert a nők manapság égig vannak magasztalva, és nem látnak ki az egójuktól? Én csak azt látom, hogy az átlagos lányoknak egy csomó udvarlójuk van, míg az átlagos fiúkat le sem szarják.2014. nov. 24. 20:28
1/14 anonim válasza:
Ez a világ rendje.
Ami mondju nagyon rossz és fel kellene lázadni ez ellen, de nem fogják megtenni :(
2/14 anonim válasza:
Ez hülyeség, kinek mi az átlag alatti kinek mi az átlag feletti, ez nem lehet mérni... Kinek a másik tetszik az átlag feletti, de másnak lehet átlag alatti...
4/14 anonim válasza:
Inkább az a gond, hogy nagy a merítés.
A nők mindig a legnagyobb hatalmú férfit keresik az ismerősök közül - de ma a fél világ "ismerős".
Régen egy kisebb törzsben vagy egy faluban ez még működött.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok önbizalom hiányos, csak vannak tapasztalataim.
2014. nov. 24. 20:32
6/14 anonim válasza:
Az átlagos hímek még az átlagalatti nőknek sem "felelnek meg" egyébként.
Ilyenek, kár is foglalkozni velük.
7/14 anonim válasza:
Érdekes hogy átlagos srác vok de átlagon felüli lányok tepernek rám, egyszerre többel is tartom a kapcsolatot... O.o
9/14 anonim válasza:
átlagos lány vagyok és egy fia udvarlóm sincs.
10/14 anonim válasza:
Az átlag átlaga az átlagnak az átlaga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!